Skip to Navigation

Travtjänsten blogg

13 Aug (09:43)


Åby Stora Pris är avgjort och lite överraskande blev det finske Midnight Hour tillsammans med Iikka Nurmonenns om vann efter skiljeheat mot Muscle Hustle. För vår del blev det en tämligen mörk dag då våra idéer inte svarade upp mot förväntningarna.

Det blev en kalldusch för de allra flesta V75-spelarna direkt i V75-1 där  Midnight Hour vann från rygg ledaren. Volstead försvarade säkert spets mot B.B.S.Sugarlight, Muscle Hustle laddades men touchade i vagnen på Sugarlight då han skulle ner i rygg ledaren och galopperade. Istället fick Iikka Nurmonen den positionen. Canari Match placerades utvändigt, Nahar fick andra ut och attackerade 700 kvar. Värmningsvinnaren Turno di Azzurra avslutade bra från tredje ut men fick aldrig fatt i Midnight Hour som avgjorde på stretchen. Whitehouse Express såg inte som bäst ut i provstarten och kunde inte ta något medan Volstead gav upp helt. Vi gick ur direkt trots att vi hade garderat vilket kändes tungt.

Knappt i spets
I det andra heatet spetsade Muscle Hustle och fick varva på underkant 11. Han var rejält i gungning in på upploppet då Turno di Azzurra utmanade fränt trots en blytung resa men Muscle Hustle sträckte på sig och höll undan. Turno svarade för prestationerna i Åby Stora Pris men som tvåa i båda heaten fick han inte vara med i skiljeheatet som kördes mellan Midnight Hour och Muscle Hustle. Bakom ettan och tvåa var det ganska uddlösa prestationer över lag även Volstead som vanligt var vasare i andra heatet.

Skiljeheatet blev som vanligt ett taktiklopp med Midnight Hour i spets i 21-fart med Muscle Hustle i rygg. Bergh provade 450 kvar och Muscle Hustle såg starkast ut in på upploppet. Finnländaren sträckte dock snyggt på sig och höll undan i imponerande stil. Trots det låga utgångstempot är avslutningen sista 400 i 04,5-tempo vass.

Visade att han inte var sjuk
13-procentaren J.H.Mannerheim vann V75-2 efter en smygresa i tredje in. Han kom ut i andra ut på sista långsidan, sedan avvaktade Johan Untersteiner i den positionen till han fick lucka invändigt om Panther Face på upploppet. I det läget hade Urgent Call kopplat greppet om loppet men J.H.Mannerheim sköt till vasst och vann lätt efter drygt 11/800. Hästen hade haft problem med blodvärdena efter senaste starten, därav det snälla upplägget men över upploppet visade han att han var frisk! Urgent Call gick väldigt starkt i tredjespår sista 850 som tvåa och Panther Face höll tappert utvändigt ledaren medan vår vinnare i loppet, Lukas Zaz, var ganska uddlös från fjärde ut. Minst sagt uddlös var även ledande Scorpion Kiss. Vi var lite skeptiska till honom på förhand men han värmde sylvasst.


I V75-3 blev det flera scenförändringar sista varvet men efter startrusningen var inledningsvarvet ganska odramatisk. Re Doc hade inga problem att ta ledningen. Bravo Navarone fick nöja sig med dödens och vårt drag Officer C.D. fick rygg ledaren som vi ville och Aron Palema satt i andra ut. Ut på sista långsidan började Adrian pressa och då Re Doc var mör 300 kvar såg Bravo Navarone helt klar ut. Re Doc stannade innan stretchlinjen så Officer C.D. fick börja om och var slagen i det läget. Aron Palema, som hade problem att följa på sista långsidan, fick nya krafter och attackerade 200 kvar. Bravo tappade travet 150 kvar, Aron kopplade grepp 100 kvar och vann lätt. Zenit Brick som satt i tredje in försökte i en lucka som inte fanns och galopperade. Han såg väldigt taggad ut och vinner troligen nästa gång.

Ruggigt bra
Sobel Conway
var ruggigt bra vid segern i V75-4. Han öppnade stentufft till ledningen. Sedan blev han synad på första långsidan av R.K. King innan han blev utmanad till slut av Upstream som svarade för ett starkt slutvarv från fjärde ut. Havbergs Knight fick max från rygg ledaren medan Antonio Trot var en besvikelse då det blev passande kört åt honom.


Spitcam Jubb kan vara den svåraste hästen som finns att räkna på. Efter två svaga prestationer i rad, senast var han helt utklassad från kön, var han suveränt bra då han vann Lyon Grand Prix från rygg ledaren. Visst var det en del ändringar, barfota och helstängt men det var ändå svårtytt på förhand att han skulle vara överlägsen från rygg ledaren för Peter Ingves. Så var dock fallet, då han fick chansen på det invändiga spåret flög han förbi konkurrenterna. Reckless attackerade varvet kvar och fullföljde starkt som tvåa. Vi var helt inne på Udo’s Oiler som gick fram utvändigt ledaren 1800 kvar men galopperade 600 kvar. Han var långt ifrån slagen i det läget men det är tveksamt om han hade kunnat svara Spitcam Jubbs speed.

Snabb revansch
Nobel Amok
fick inte till det i lördags men med tätare starter och ett halvstängt huvudlag var han som en tiger denna gång. Bergh körde offensivt och fick ta över ledningen av Broadway Appolo på första långsidan. Väl i ledningen ångade Nobel Amok undan och var helt överlägsen. Det halvstängade huvudlaget gav härlig effekt. Vi var inne på Mellby Duke. Det löste sig inte perfekt för honom men han gick bra till slut som trea, dock helt utan chans.

V75-utdelninge stannade vid 375 414 kr. Det blev inga framgångar för får del alltså, redan i dag (om ni läser detta på söndagen) är det en ny V75-omgång redan idag på Dannero. Annars väntar V75 på Solvalla onsdag med Jubileumspokalen och sedan V75 med E3-finaler på Romme på lördag så vi skakar av oss detta och laddar om.

Tummen upp
+++ Nobel Amok såg väldigt tankad ut hela vägen och var ruggigt bra.

++ Midnight Hour var överraskande bra och vann Åby Stora Pris i läcker stil.

+ Sobel Conway prestation borde kanske ge fler plus men nu hamnar han här och vi lyfter på hatten för hans insats.

Tummen ner
Volstead var blek i spets i heat 1 av ÅSP och missgynnades av banan. Lukas Zaz fick väl inget bra lopp i fjärde ut i halvlågt tempo men var ändå en besvikelse. Antonio Trot hade vi förväntat oss mycket mer av Whitehouse Express, och kanske framför allt Canari Match, var svaga i båda heaten.

Lira nästa gång
Zenit Brick såg helt grym ut men det blev trångt på upploppet och han galopperade. Turno di Azzurra duger i de flesta sammanhang framöver. Mellby Duke fick inte riktigt chansen och han sitter snart där.
Bilder från Kanal 75 tagna av Malin Albinsson.

635
06 Aug (11:53)

Fartfyllda race på Rättvik när Sommartravsfinalen avgjordes och vi fick se flera fina prestationer den här lördagen.

Vi inledde med att Seedorf O.M.F. var bara bäst i V75-1, detta trots att han blev av med spets - Örjan tog dock dödens sista rundan och sedan kunde Seedorf O.M.F. vinna före en bra spurtande Francais Du Gull. Extra bra start för Slutspelet-V75 som utsåg Seedorf till värmningsvinnaren!

J.S.Appollo blev svaret i V75-2 och Jan Silvén fick vinna V75 efter en mycket bra prestation i Klass II! Visserligen blev det stenhårt tempo med 1.10,5 första 1000 (!) vilket gynnade hästarna i kön, men vinnaren var också mycket bra och förtjänar stora plus för insatsen. Härlig segergest av en överlycklig Silvén strax innan linjen!

Highspirit blåste till front i V75-3 och sedan hände...tja, ingenting. Troels Andersen kunde finåka hela vägen och såg ut att vinna hur lätt som helst i ett lopp där övriga var rätt så bleka, men vinnaren var fin och där har man gjort ett bra jobb!

Örjan Kihlström visade prov på körkonst när han lade upp loppet maximalt för Faste Viking och kunde vinna kallblodsloppet - snackhästen Tekno Jerken "flög fram" långt ut i banan till slut, men fick helt enkelt för långt fram.

Dartagnan Sisu är Mattias Djuses stora Derbyhopp och snacka om fint intryck när man blåste till övriga över upploppet! Nu fick man det såklart lite kört i halsen när favoriten Broadway Appolo fick svar om spets och dödens i hårt tempo, men Dartagnan Sisu var smällfin och ska bli spännande se i Derbyt! Även här en härlig segergest av Djuse som var mycket glad. Notera Flash Hammerings spurt i skymundan, även han fyra år och aktuell för Derbyt!

Queer Fish föll med flaggan i topp i V75-6 efter ett stentufft lopp, men han orkade ej svara en fin Zenit Brick som också han övertygade stort och klev runt övriga till slut och tog andra raka V75-segern.

Sommartravets Final avslutade omgången och vi trodde stenhårt på Trot Kronos vilket visade sig helt rätt sedan han tidigt kommit till täten - väl där grillade Jan Norberg de övriga och gav inte betrodda duon Nobel Amok och On Track Piraten chansen att utmana. En härlig vinnare för vår del!

Tyvärr lyckades vi inte knyta ihop säcken på V75-spelet, men Sommartravsvinnaren var fin för vår del och vi går som vanligt igenom allt i vår PODCAST under måndagen - efter lunch dyker den upp! Nästa lördag väntar V75-finaler på Åby och dessutom körs Åbys Stora Pris vilket blir en mycket rolig tävlingsdag - nya tag då!

Dagens betyg:

+++ Dartagnan Sisu (V75-5) var smällfin när han blåste till övriga!

++ Trot Kronos (V75-7) är läcker titta på och Norberg vann Sommartravsfinalen med tussarna kvar!

+ Seedorf O.M.F. (V75-1) var stark som kunde vinna trots att han blev av med täten!

Floppen:

Klöver All Over (V75-5) och Ajlexes Cubano (V75-6) var två hästar som kördes i spets, men som nog hade mått allra bäst av att släppa till bra ryggar. Märkliga upplägg...Även B.T.'s Viclando valde man köra i front trots att man fick en "stenkross" utvändigt i lägsta klassen och även där var bensinen tidigt slut.

Nobel Amok och Food Money var två som inte alls övertygade och den förstnämnde galopperade som slagen i sista sväng.

Passas nästa gång:

Francais Du Gull, Ebony Boko och Jacques Noir gjorde alla tre bra insatser och ska passas framöver.

634
29 Jul (21:28)

Hagmyren bjöd på härligt sommarväder och spännande lopp den här lördagen, vi fick se några fina insatser och sju rätt betalade 174.175 kronor!

 

Vi tar det som vanligt ifrån början. Klass II försöket var först ut i V75-1, den stora favoriten Highland Park gjorde bort sig med galopp direkt i inledningen och blev lite för ivrig sa Kim. Han fick sedan ett stentufft lopp och att han inte orkade var inte mycket att säga om. Vi trodde mest på Qamaro C.D. som nu hade lopp i kroppen och han var också den som hade den bästa spurten till slut och plockade ner skrällarna Maison Plage och Minnestads El Paso.

 

Ston över lång distans i V75-2 och vi trodde mest på Eva I.H. Något som visade sig vara rätt då hon var totalt överlägsen efter att ha gått utvändigt sista två varven. Kinnona Goj värmde riktigt bra och vi plockade med henne på slutspelet men hon var tidigt slagen av Eva och mötte helt enkelt övermakten. 

 

Guld i V75-3 och Volstead var riktigt bra när han vann på 10-blankt från utvändigt ledaren tillsammans med Johnny Takter. Magic Tonight gick i ledningen och fick se sig slagen i sista steget,  har inte vunnit lopp sedan sin Elitloppsvinst 2015 men nu börjar han visa lite gamla takter och vinner nog lopp snart. Fossens Bonus var blek i sin gulddebut och Fire To The Rain spurtade bra.

 

Ove A brukar köra både Pydin och Storsjarmören och det var också dom som gjorde upp i det här kallblodsloppet som var V75-4. Ove hade valt rätt då det var Pydin som drog det längsta strået efter att ha gått på i tredje på långsidan, och plockade ner i ledningen springande Storsjarmören som var lite bortglömd och båda dessa gjorde bra insatser.

 

Silverdivisionen i V75-5 och här blev det skräll i form av Zenit Brick och Mika Forss som inte fick något gratis utan fick gå en tuff slutrunda i spåren och var tillbaka i gammal god form. Favoriten Tjacko Zaz galopperade igen i starten och fick återigen gå ett riktigt tufft lopp efter det. Vi trodde en del på Nappa Scar och även om han fick gå utan rygg lite för tidigt så var han inte som bäst och det samma gäller Spitcam Jubb som brukar tåla jobb men var tidigt slagen. 

 

Bronsdivisonen i V75-6. Vi trodde mycket på Sloppy Joe som dessutom värmde riktigt bra, han fick ett tungt lopp med tredjespår fram till dödens och hade ändå krafter kvar när han tappade stilen och galopperade 150 meter ifrån mål, han är inte enkel att hålla fräsch, vilket är synd då han har ruggig kapacitet för klassen. Istället gick segern till en bra spurtande Linus Boy och Johnny Takter som alltså tog en dubbel på V75. 

 

Klass I avslutade i V75-7 och vi varnade rejält för skrällen Joe Hoe Lee som också vann enkelt med Per Linderoth efter att ha fått en perfekt lucka in på upploppet och spurtat klart bäst. Favoriten Vincent Zaz galopperade in i första sväng.

 

 

 

Dagens Betyg 

 

+++ Eva I.H. som var helt överlägsen i stoloppet.

 

++ Volstead som vann guld från dödens.

 

  • + Zenit Brick som fick en tuff slutrunda och kunde ändå vinna.
  •  
633
24 Jul (08:01)

Readly Express (foto Malin Albinsson, Kanal75) vann på 11,7/2640a i lördags, enligt tränare Nurmos med 90%-ig form. Vi spikade honom och hade även tipsettor på Lukas Zaz och Nobel Southwind. Tyvärr blev storskrällen Rambo Rivner för svår även för oss. På söndagen spikade vi 12%-aren Mellby Dashing på Slutspelet, men i övrigt blev även söndagen för svår. Miljonutdelning både lördag och söndag, man kan lugnt säga att Axevalla är en spelintressant V75-bana där det långa upploppet är utslagsgivande. 

Seethestar är grymt effektiv i ledningen och svarade allt i spets i V75-1. Mika Forss la ett hårt tryck i dödens med R.K.King, men Seethestar var tapper och klart bra. Favoriten Niky Flax blev generad till galopp på sista långsidan och enligt "Jonte" fanns det mycket att köra med i det läget - möjligt att det var segern som rök...

Bålsta Palema fick en dryg inledning till spets i V75-2, men det bekom honom inte och han bara dundrade undan till en övertygande seger. Liksom Seethestar är Bålta en utpräglad frontrunner och tränare Hedberg fortsätter att visa toppform på stallet. Sete var åter en besvikelse...

Rambo Rivner höjde sig rejält barfota runt om och avslutade rappt efter invändigt lopp till seger där Mika Forss insåg faran för sent med Smevikens Cruiser och drog tussarna när "man var i mål".

Lukas Zaz blev för hetsig senast och därför tog Takter en lugn start den här gången och via starka 11,3/1000 i spåren hann han fram till seger före en duktig Neelix. Favorite Gomez var åter blek, den här gången från ledningen...

Barkevious Mingo värmde sämre och vi gav avslag på Slutspelet-DD. Nu blev det lite för tuff körning första varvet, men han gav sig enkelt. Han har varit bra länge och troligt att vi ser en formdipp där. Bottnas Commandeur visade 1.10-tempo i 1800 meter efter startgalopp till seger och var riktigt bra. 

Vår spetsfavorit Nobel Southwind spetsade hem V75-7 i pigg stil. Flera betrodda gjorde bort sig, bl.a. Västerbo Exact som bröt ner och hoppade 200 kvar, han såg inte tom ut i det läget

Lördagens betyg:

+++ Readly Express

++ Bålsta Palema

+ Bottnas Commandeur

Floppen:

Atg.se - åter tekniska problem och man sköt på starten 30 minuter. Irriterade spelare och tränare som inte kunde förbereda sina hästar enligt plan. 

Sete - provades med ny balans och nytt huvudlag, men det hjälpte inte. Behöver ett miljöombyte, eller är han helt enkelt inte bättre än så här? Bonnies Celebrity i samma lopp galopperade som stort slagen.

Gomez svek från ledningen, vilket även Barkevious Mingo gjorde. 

Spela nästa gång:

Massitj - fick luckan sent sedan Björn valt att sitta kvar när Djuse attackerade i fjärdespår. Kostade honom segern?

Digital Circle - valde kusken bort tredje invändigt för ett lopp i andraspår och drogs bakåt då Bonnies Celebrity stannade. Gick bra i skymundan. 

Reckless - avslutade bra bakom Readly och duger även i Guld framöver.

Viking's Topline och Cexter Bob - Viking satt fast och Cexter sköt till bra.

Rolex Bigi - satt fast med sparat. Hoppas han får hålla ihop framöver och visa sin höga kapacitet.

Dokonjo - har knallform och satt fast med sparat. En bra spik i ett lunchlopp nästa gång?

Noterat:

Timo Nurmos och Veijo Heiskanen visade toppform på hästarna. Mika Forss blandade och gav med en påkörning i fredags och "sömnigt" agerande med Smevikens Cruiser, men i flera andra lopp körde Mika resolut och snyggt och tog flera segrar, Mika är grym på att få fart på hästarna.

Vi avslutar bloggen med att skicka ett stort grattis till stall Fredrik Persson och kretsen kring Ultra Bright som vann ett händelserikt StoChampionatet! Mer eftersnack från helgen i podden som vi siktar på att släppa idag efter lunch.

/ Andreas Henriksson

632
15 Jul (19:13)


Årjängs Stora Sprinterlopp var som vanligt ett mycket rafflande och vasst lopp där Dante Boko drog det längsta strået tillsammans med Adrian Kolgjini före en ursinnigt spurtande Propulsion och Ringostarr Treb som också gick väldigt bra.

Det blev ingen startrusning utan Dante Boko spetsade på några steg medan Propulsion backades sist. Adrian fick köra 10,9 första varvet och det var oerhört långt fram för köhästarna. Ringostarr Treb drog upp spurten 700 kvar med Propulsion i rygg. Nadal Broline gick också ut i tredjespår 600 kvar. Adiran Kolgjini ryckte snyggt i sista sväng och fick många längder ner till konkurrenterna i spåren. Örjan styrde på in på upploppet och Propulsion avslutade helt otroligt bra. Det blev stenhårt i mål men målfotot visade att Dante Boko drog det längsta strået. Våra klockor visade makalösa 06,1 sista 800 på Propulsion!

Ridå direkt!
Det blev ridå direkt för oss och de flesta V75-spelarna direkt i inledningen då megafavoriten Some Summit vek sig från spets och såg slagen ut redan 600 kvar. I andra ut satt Evin Boko, som såg frän ut i värmningen och såg väldigt laddad ut loppet igenom. Jätteskrällen Tennis kopplade greppet på Some Summit 250 kvar men hon kunde inte svara Evin Boko som vann väldigt lätt. Geisha Sund gjorde åter bort sig, denna gång kort efter start då Robert Bergh försökte svara Tennis och I am Unique. Some Summit avslutade 10,6 sista varvet, det är godkänt men synintrycket sista 600 var segt och spänstlöst.

Händelserikt lopp
V75-2 blev oerhört händelserikt och då krutröken skingrats var det Ural och Örjan Kihlström som drog det längsta strået. Vi var inne på duon Lukas Zaz och Bombibitt S.I.R. Lukas tog spets men blev väldigt het och släppte direkt till Bombibitt. Denne sprang in på innerplan efter ett varv och det såg för ett ögonblick otäckt ut. Lukas tog då över ledningen, fick press av Donners Am och var dessutom hetsig. Ural tog sats från femte ut 1100 kvar, fick knalla på i spåren under slutvarvet och blev störd 600 kvar. Sedan avvaktade Örjan lite i sista sväng och avgjorde Ural väldigt enkelt via 11,8/1000 före Glenn Boko som smugit i rygg och Donners Am som var tapper.


Torbjörn i topp

Som så många gånger förr då det handlar om kallblod på V75 drog Torbjörn Jansson det längsta strået med Odins Eld. 6-åringen är närmast hopplöst osäker och tog sig en galopp även denna gång, nu efter 100 meter. Han kom ändå fram utvändigt ledaren efter 700 och blev avlöst av Järvsö Elviz varvet kvar. Redan 700 kvar var det dags för attack Odins Eld tog sig tidigt fram utvändigt ledande Mjölner Fokus. Det stod och vägde på upploppet samtidigt som Kong Henry slank loss och Villas Cato anföll i vida spår. Villas Cato blev det tuffaste utmanaren men Odins Eld sträckte på sig och vann säkert efter 22,5 sista 800. Hemmatränaren Kenneth Larsson, som även har Solör Stegg, står för träningen.

Givet motbud
Vi tyckte det kändes givet att ha Antonio Trot i A-gruppen mot jättefavoriten Charlie Mearas då Antonio visat mycket mer hårdhet än favoriten. Charlie fick offra en hel del för att komma till ledningen efter 700 meter. Björn Goop tog sats 1400 kvar, fick svar en bit men kom fram utvändigt ledaren varvet kvar. Sedan grillade han ledaren och då denne snubblade till och galopperade kopplade Antonio greppet. Autobahn, som släppt ledningen, fick fritt fram 250 kvar, utmanade men kunde inte ta sig förbi Antonio Trot. Charlie Mearas såg inte tom ut vi galoppen men det är högst tveksamt om han hade stått emot vinnare. Det är dock en fin häst som säkert kommer igen.


Ingen spetsstrid alls

Spetsstriden i V75-5 var svårbedömd på förhand och det tippade vi skulle bädda för körning och gynna Emmett Brown. Nu blev det inget strid för Cab Hornline blåste till spets på några steg. Hästen vann den här dagen i fjol och i år var det rena lekstugan från spets. Han har höjt sig i år som valack och han var opressad trots 09 sista 800. Emmett Brown var med i spåren på sista långsidan från femte ut men galopperade 400 kvar. Vi fick ingen syn på formen men han var chanslös på segern vi galoppen. Owen Face satt kvar i andra ut då det attackerades på sista långsidan och han satt fast över mål.

I V75-6 vann norsktränade Born In The U.S.A. och Torbjörn Jansson från tredje ut och attack 700 kvar. Hästen avslutade väldigt vasst över upploppet med 09,5 sista 800 och det var en mycket stark prestation. Han betedde sig lite udda i loppet. Tappade någon längd 800 kvar och tappade även lite fart i sista sväng men över upploppet var han som en tiger. Mellby Duke kom loss från andra ut då vinnaren tappade lite fart mitt i sista sväng och han såg ”klar” ut 250 kvar men tog inte i på upploppet som hänt vid några tillfällen tidigare.

Skrällarna var inte omöjliga att hitta men att få ner samtliga vinnare på samma system var ingen lätt uppgift, vi var inte ens nära, och sju rätt betalade drygt tre miljoner kronor. Närmast väntar V75 på Axevalla både lördag och söndag nästa helg.

Tummen upp
+++ Dante Boko vann storloppet på 09,6/1640 efter 07,7 sista 800 och gjorde loppet själv i spets. Överbetyg även till Adrian Kolgjini som ryckte i precis rätt ögonblick.

++ Antonio Trot gick 11,7 sista varvet från utvändigt ledaren och han är riktigt tuff.

+ Ural avslutade 11,8 sista varvet i spåren över lång distans i V75:s längsta klass. Bjässen efter Jaded börjar leva upp till sitt utseende.

Tummen ner
Järvsö Elviz var vi inne på med Björn i vagnen men det gick inte alls. Efter ett offensivt upplägg där Björn körde fram utvändigt ledaren varvet kvar men han stannade helt.

Thomas Uhrberg svarade Urals anfall bakifrån alldeles för sent och det blev en bot för snäv körning. Slarvigt.

Pave Faks kom aldrig in i loppet som favorit och gjorde en slät figur.

Actual Star har då och då aktionsproblem. Så var det denna gång och han såg inte alls bra ut. Det blev galopp 900 kvar.

Lira nästa gång
Villas Cato var ute i spåren mest hela loppet och avslutade underkant 23 sista varvet i vida spår och var nära i mål.

Nakoda Goj avslutade positivt från fjärde in och är värd att passa i ett V64-lopp framöver.

Angle of Attack kom till ledningen efter 400 men då kom Clemenza Am flygande och Bergh fann för gott sedan pullade sig Angle åter i galopp 250 kvar. Han ställde sig och satt fast mellan hästar. Han har verkligen psykform.

Propulsion avslutade 06,0 sista 800, gissa om han vinner nästa gång!

Bilder från kanal 75, tagna av Malin Albinsson.

631