Skip to Navigation

Travtjänsten blogg

16 Dec (20:44)

34.787 kronor utdelningen på V75 den här lördagen och framförallt skrällen Feel The Music var svårfunnen!

 

Vi tar det från början och det var Silverdivisionen som inledde omgången i V75-1. Det slutade med seger för Lincoln Lawyer som vann tämligen enkelt efter att ha fått överta ledningen, han värmde bedrövligt men efter att Björn och Wallberg filat på balansen så fungerade han mycket bättre i loppet även om det inte var fläckfritt i aktionen. Victor A.U. blev lite störd av att Valeur galopperade framför i slutsvängen och gick bra som tvåa. 

Rejäl skräll i V75-2 där Per Lennartsson satte dit amatörtränade Feel The Music till 2% och dryga 37 gånger pengarna. Efter att ha hittat ryggen på Electrical Storm så löste det sig perfekt 500 kvar och han lyckades hålla undan för vasst spurtande Perfect Beauty. Vi trodde mycket på B.B.S.Jhonny som gick en bra långsida men är ebbade spurten ut till slut. 

Gulddivisionen i V75-3 och det blev lekstuga för Zenit Brick och Björn Goop som vann från dödens.

BG placerade honom utvändigt om Spitcam Jubb som var tidigt slagen och Björn såg ut att köra hela fältet, mycket stark insats av hästen och Björn levererade allt som oftast i vagnen. Digital Ink spurtade bra som tvåa och både West Wing och Rocky Winner såg ut att ha sparade krafter i mål.

Dags för kallbloden att göra upp i V75-4 och det slutade med seger för kallblodskungen för dagen Månprinsen A.M., Gunnar hittade ut i andraspår per omgående och hittade då ryggen på Odin Tabac, när sedan Oskar J gick fram så hängde Gunnar på och det blev ett tufft sista varv för Månprinsen men han var bara bäst. Storsjarmören trea och där tog sig Ove A lite väl barskt ut mot Tand Tuff 500 kvar något som han också fick böta för, Ove var dessutom upprörd efteråt då han inte fick ner varken norsken eller ur tussarna och hade han kunnat använda dom växlarna så hade han så klart varit närmare i mål, även om han knappast slagit Månprinsen den här dagen. I skymundan såg Algot Ålj ut att ha rejält med krafter i behåll. 

V75-5 var Klass I och här trodde vi mycket på vinnaren Titan Brodde och valde att spela utgång med honom på slutspelet. Han gynnades så klart av den tuffa körningen som blev men en vid första sväng och ändå kunna avsluta 12,3/700 i vida spår till slut var starka papper. Mellby Emeralds fick sent fritt och sköt till mycket bra och där fanns det sparat. 

E3-revanschen för ston i V75-6 och det slutade med spets och slut för Sunwapta Goj och Oskar J Andersson, bra insats. Romance Amok värmde bra och vi valde att spika henne på DD men hon sprang sig trött på brodden och var tidigt slagen. Istället var det jätteskrällen Mattie som var närmast i mål och Poem In Motion spurtade bra som trea för Torbjörn Jansson. 

Ruskigt bra insats av National Prince i V75-7 som var bronsdivisionen, tuff inledning fram till täten och sedan fick han omgående Jorma och Araw Hoss utanpå sig som satte upp tempot, Jorma föll på eget grepp men National Prince höll alltså hela vägen och vann på fina 12,9. Island Life såg ut som att han skulle kunna utmana, men han bröt ner för mycket över upploppet och det var istället Importedfrmdetroit som snodde åt sig andrapriset.

 

Dagens betyg

 

+++ National Prince, ruggig insats.

 

++ Månprinsen A.M. han var bara bäst idag.

 

  • + Zenit Brick som hade lekstuga i guld och Titan Brodde som stod för en vass prestation.

 

Lira nästa gång: Poem In Motion, Algot Ålj, Mellby Emeralds.

655
10 Dec (09:46)

Eftersnack V75 Åby 9/12

Lars Brindeborg har bara sju hästar på sin träningslista, lördagen den nionde december lär han inte glömma i första taget. Lars tog en V75-dubbel och hästarna visade han upp i en väldigt bra författning. Kul och befriande med personer som vågar visa upp sin kärlek till sina hästar.

I Guld vann hans Västerboonthenews lätt och det var inget konstigt i det. Märkligt var det dock att ingen våga ladda från start, utan alla visade respekt för favoriten och ställde in sig i ledet. Ulf Ohlsson blev till slut tvingad att syna dödens varvet kvar med Nadal Broline, men då hade nioåringen fått öppna första varvet efter 1.16,2. Hästen svarade fint på det norska huvudlaget och gick undan sista biten och travade 1.09,8 sista varvet, men detta lopp blev ett riktigt sömnpiller.

- Jag är lite rörd jag gillar alla mina hästar, men Västerboonthenews är nästan som en familjemedlem. Jag älskar verkligen honom, hästen har blivit lite bekväm på äldre dagar. Det blev ett fint lopp för honom, kanske inte i publikens smak dock. Att vinna två V75-lopp samma dag är stort och jag kommer uppskatta det mycket när allt sjunkit in, sade Lars Brindeborg.

Brindeborgs andra vinnare imponerade betydligt mer. Ulriika Highness gav sig Stefan Söderkvist av med dryga varvet från mål, via en snabb repa i tredjespår satt stoet i spets 650 meter kvar. Hon höll farten på ett imponerande vis och vann lätt via 1.13,4 sista rundan.

 

Äntligen för Veijo!

Det blev hemmaseger i V75-inledningen då Veijo Heiskanen spårade runt om med egentränade Rawindski. Trots att ena sidan av det norska huvudlaget åkte ner innan start kom hästen smärtfritt till spets. Veijo är duktig på att köra på klockan och halvvarvet från mål när de övriga runt omkring hade tomt i tanken stack finländaren undan och skaffade sig omgående många längders försprång. På ett avstannande vis blev segern säker före mycket rappt avslutande Crazy Year Ås. Det hade gått 63 starter på V75 utan att det blivit seger för Veijo och man hörde på honom efter vinsten att detta var en efterlängtad triumf. Vi rankade skrällen fyra och detta var en mycket bra start för oss!

 

Kash Brodda har ett staket!

Peter Untersteiner har gjort ett bra tränarjobb med högkapabla Kash Brodda som nu har ett staket i raden. Stoet har alltid lovat mycket, men travar betydligt bättre nu kontra för ett halvår sedan. Det blev överpace i detta stolopp och när startrusningen lagt sig kunde PU glida till spets med femåringen. Hon travade 1.10,8 sista 500 meterna och såg inte det minsta pressad ut då hon stegade undan på spänstiga ben sista biten. Läcker individ som det fortsatt finns mycket utveckling i!

Trots att det kostade 1.08 första halvvarvet och 1.12,2 första varvet för Jorma Kontio att få köra i spets med Global Trust kunde hästen vinna Bronsdivisionen. I sista sväng fick Jorma stötta hästen, han var mer körbar på rakan. Fyraåringen utmanades av tappre Masterglide och rappt avslutande Joe Martini, han såg inte ut som en vinnare 100 kvar, men sträckte snyggt på sig och vann på fina 1.12,1 auto över kort distans.

Paw Mahony hade grepp kopplat och segern var klar med Valborg Marje i Klass 2 försöket, men travet flöt dåligt in på upploppet. Paw försökte stötta stoet som dock gick över i passgång kort innan mål. Via en rapp spurt gick segern istället till skrällen Olle Rols som avslutade rejält långt ut i banan för Peter Ingves.

 

Angle vinnare även över stayerdistans!

I V75-avslutningen blev det hemmaseger precis som i inledningen. Robert Bergh höll som väntat upp innerspår med egentränade Angle Of Attack. Trots att det var lång distans hade formhästen inga problem att stega undan och vinna lätt, han har bara en förlust då han travat i ledningen. Robban fick trolla bort detta lopp i täten, märkligt att inte Frozen eller Heartbreaker V.S. kördes offensivare. Detta var hemmahästens första seger över lång distans och det lyser välmående om honom för dagen.

Vi fick sex rätt både på Rank och spel och Slutspelet. Vi klarade inte Olle Rols. Spiken Västerboonthenews vann programenligt och utgångarna Ulriika Highness och Kash Brodda vann bägge väldigt övertygande.

Banan var mycket bra denna lördag, beröm ska Åbytravet också ha för sitt arrangemang. Bra tryck på restaurangen och stämningen var hög, nästan som förr i tiden!

Vaket var det av duktiga experten Sofia Aronsson att direkt se att Valborg Marje gick över i passgång, det är skillnad på expert och expert…

 

 

Lira nästa gång:

 

Rita De Castella (V75-2) som avslutade rappt när hon fick fritt och gick med härlig fart och spänst över mål som fyra.

 

Masterglide (V75-6) gjorde ett topplopp i spåren och hästen visade att han ”fått mer hår på bröstet”, även här ska Untersteiners tränarjobb hyllas! 

654
03 Dec (11:39)

Johan Jacobssons Minne inledde V75-omgången och för tredje året i rad fick vi seger för treåringarna. Vi trodde klart mest på favoriten Spickleback Face, han var spetsfavorit från perfekt läge och i ledningen skulle han bli mycket svårslagen. Han var dock aldrig nära att ta sig förbi Neelix från start som enkelt kunde leda runt om via 12,6 sista varvet. Favoriten var tvåa i mål, knappast dålig men heller inte som bäst. Två väldigt fina treåringar som kommer bli spännande att följa nästa år. Fyraåringarna då? Deimos Racing var ”bäst” utav dessa, men var inte bättre än fyra över mål.. 

 

Vi spelade utgång med Man Of Steel i V75-2 och spikade på Slutspelet då han såg helt oslagbar ut i värmningen. ”Vi hade 08,5 f 500 på honom i andra bilprovet näst senast från innerspåret, det var ett ruggit intryck! Nu blir lätting från järn till aluminium, första med halvstängt samt första med bike. Jättespännande ändringar och vi har feeling för att det kommer passa honom perfekt. Vi blir inte förvånade om han bara blåser till spets och vinner, men vi tror även han har bra chans att vinna detta från dödens, utgång!” Analysen i Rank & Spel var klockren och det blev verkligen häftig effekt på ändringarna! Första 500 på 08-blankt och varvet på 10,7! Segertiden skrevs 1.12,2.. Svettigt! Det ska dock sägas att han blev alldeles för pigg med det halvstängda huvudlaget och det är ingen vild gissning att man återgår till öppet till finalerna 26 december på Solvalla. 

 

Angle Of Attack (V75-3) nämnde vi i måndagens ”podd” som en sund vinnare efter intrycket på Solvalla gången innan. Det kostade visserligen 07,9 första 500 för att ta sig till ledningen, men Bergh fick sedan dämpa ordentligt och med 14,6 på varvet hade såklart inte favoriten några problem att vinna. Där bakom? Utan tvekan var det Trinity Lux som vi tog med oss. Han har sett jättefin ut nu i tre raka starter och det bara måste vara dags för honom snart.. 

 

Svensk Uppfödningslöpning gick till Global Welcome som bara var bäst från dödens. Det driver grymt för honom och prestationen var femstjärnig! Attraversiamo kunde inte vara med från start och det löste sig försent, men han spurtade rappt till en andraplats och såg jättefin ut. Bara att lyfta på kepsen för Båth, snyggt! Favoriten Smokin Joe var alldeles för pigg innan start och var även tidigt slagen från ledningen, knappast som bäst för dagen. 

 

Platon Face (V75-5) besitter hög kapacitet och vi tyckte på förhand att han var en stark favorit om han skulle fungera. Han har dock temperamentet emot sig och redan i värmningen ringde varningsklockorna då Raja Mirchi-sonen var alldeles för het. Det blev galopp från start och även i sista sväng då Adrian chansa och ryckte tussarna. Ingen favoritseger med andra ord och istället kunde Demolition Man F. vinna från ledningen. Han var inget spetssbud för oss, men då både Platon Face och Fidagu U.R. gjorde bort sig kunde PU köra sig till ledningen. Rejält kuskplus och första med jänkarvagn gav fin effekt och det var kul att se tränare Bengt A Nilsson härliga glädje efteråt! Stefan Persson valde ett passivt upplägg med Wingait Erik som återigen såg väldigt fin ut i målskjutsen, vinner väl nästa gång? 

 

Det hände mycket i V75-6 där tillslut Juan bara var bäst och kunde vinna trots galopp från start! Den som såg bäst ut bakom var Akermann som hamnade bakom dåliga ryggar och såg finfin ut efter sent fritt. 

 

Klassblanding i avslutningen där vi försökte ta betalt på Cadi Griff. Han hamnade tyvärr ett snäpp för långt bak och då Dante Boko fick bestämma i ledningen var det spel mot ett mål. Skor på spelade ingen roll och Dante trivs verkligen på hemmaplan samt i spets! 

 

Drygt 23 lax på sju rätt och vi fick tyvärr nöja oss med sex rätt då vi gick all-in på Caid Griff i avslutningen. Nu ser vi fram emot en ny spännande vecka och som vanligt släpps ”podden” strax efter lunch på måndag med nya vinnare, missa inte den! 

 

Spela nästa gång: 

 

Trinity Lux: Hade återigen gott om krafter över mål och ser bättre ut för vajer start som går. 

 

Wingait Erik: Fast med sparat på Solvalla näst senast och sköt till vasst efter sent fritt nu. Toppform! 

653
26 Nov (16:58)

I V75-1 garderade vi storfavoriten M.T.Joinville då han inte hade kunnat gå sina vanliga intervaller inför loppet och dessutom tävlade med nya skor. Han var rejält peppad i värmningen och även i loppet då han klev upp i vagn 1100 kvar. Möjligt att omstarten gjorde honom för hetsig, men hade Jorma tagit i högertömmen 1400 kvar hade han rundat fram i dödens inför slutvarvet och då fått chansen. Man ska vara försiktig som spelare med Jorma från bakspår, han kommer bättre till sin rätt när han har spetsläge med hästarna. Segern till Tobacco som levererade en stark långspurt i 11-tempo sista 700. Tobacco har dragits med återkommande halsproblem, men det var klar och fin luft i lördags vilket gynnade honom. Stark prestation av Voulez Vous som hängde en stor del av loppet i tredjespår, men ändå hade torrt spurtkrut över upploppet. 

Häftig duell i V75-2 där Kash Brodda visade klassen när hon plockade ner Stella Newmen utvändigt. Kash Brodda värmde strålande, vi spikade på Slutspelet-V75 och Peter Untersteiner verkar ha hittat rätt på henne. Snyggt av Peter att berömma tålmodiga ägare i segerintervjun. Örjan Kihlström körde ett dåligt lopp när han attackerade med Bula Bula Am från kön när stänkrädda favoriten satt i dödens. Det var givetvis lönlöst, Bula Bula, som kom från en svag prestation och tävlade med skor och vanlig vagn, blev hängade och utgick felfri. 

Cab Hornline (foto Lars Jakobsson, Kanal75) var ruggigt fin då han vann Silverfinalen på 12,2 sedan Per vaket hittat ut i första sväng och kört till ledningen på första långsidan. Per har ett härligt V75-facit med egentränat i år och det är bara att lyfta på kepsen. "Sedelpressen" Officer C.D. var bra tvåa. Tredjeplatsen till Springover som fick en tackling av Torbjörn Jansson kort efter start, men sedan kunde köra rakt fram när Sandra Nordemo märkligt valt att lämna ryggen på Rolex Bigi i andra utvändigt när man stötte från kön 850 kvar. Valeur som måste köras på kortspeed pallade inte det upplägget och galopperade som slagen i sista sväng. Bakom satt Generaal Bianco som tappade all sin fart i det läget och även Linus Boy kom bort i den situationen. 

V75-4 blev ett sömnpiller som avgjordes från start när Global Takeover tog sig till ledningen. Han höll pliktskyldigt undan där Global Trader gjorde en slät figur, men ändå blev trea vilket säger en del om loppets kvalité. Stefan Perssons duo Wingait Erik och Global Raceway satt fast med sparat och såg fina ut, även Assault fick aldrig riktigt chansen. Gäsp, vi går vidare...

Västerboonthenews var bara bäst i Guldfinalen som han spårade runt om på 11,5 och enligt Örjan var han inte tom i mål. Han har hittat en växel till som nioåring och blivit tuffare. Erik Adielsson var påläst och valde tredje invändigt i första sväng vilket grejade ett andrapris med Poochai sedan Johnny Takter missbedömt ledaren i sista sväng och lämnat rygg ledaren med On Track Piraten. Dante Boko höll bra i dödens. Zenit Brick hamnade illa till och tvingades ut i fjärdespår i sista sväng. Han var därmed ursäktad via 10,2/800, men visst var det lite sämre tryck i honom mot förra veckan?

Cyber Lane (foto Lars Jakobsson, Kanal75) var grym (som vanligt) när han krossade Diamanten från dödens. Johan gav Diamanten en tryckare i första sväng och satte kniven i ledaren 500 kvar. Snyggt jobbat av Johan och teamet kring hästen med skötare Ales Pavsic i spetsen. Med den fysiken och fantastiska inställningen som hästen besitter blir han otroligt spännande att följa nästa år. Jag misstänker att Jubileumspokalen blir det stora målet, men visst hade det varit kittlande att se honom i Elitloppet? Vi hade känsla för Love Matters, som också värmde bra, men han galopperade i körningen i första sväng. 

Carl Johan Jepson hade tjatat länge på tränare Morgan Wilhelmsson att hänga på en jänkarvagn på Mack Dragan och nu fick Calle sin vilja igenom. Dessutom utrustades hästen med ett norskt huvudlag och ändringarna gjorde susen. Jepson körde resolut till ledningen och krigaren Mack Dragon svarade allt. Favoriten Now Or Never Flair var inte alls lika bra som tidigare, han såg tveksam ut i provstarten och i loppet skiftade han till i aktionen 800 kvar, tappade någon längd och var aldrig riktigt med chans trots att han fick ett fint lopp i högt tempo. Tapperhetsmedalj till Santiago Kuy där körande Kim Eriksson hade möjligheten att ta rygg ledaren bakom Mack Dragan på första bortre, men valde att sitta kvar i andraspår. Kim styrde sedan på i tredjespår 1500 kvar när man tog upp framför i andraspår, men det blev fel då Johan svarade dödens och Santiago blev hängade i tredjespår i det höga tempot, men hästen höll riktigt bra och biken såg ut att ge fin effekt. 

Toppen:

+++ Cyber Lane imponerade stort på nytt.

++ Kash Brodda vann från dödens.

+ Cab Hornline glänste igen.

Floppen:

Now Or Never Flair var bara dålig.

Spela nästa gång:

Global Teardrop har bra chans med spetsläge nästa gång. Blev dragen bakåt av en iskall Mellby Dashing, men såg bra ut över upploppet.

Angle Of Attack blev hängade i tredjespår i första sväng, fick backas ner i kön, men flög fram över upploppet. Vinner med öppet spår i nästa start.

/ Andreas Henriksson

652
18 Nov (19:40)


Det var de tunga norska namnen. Lionel och Ferrari B.R. som gladde hemmapubliken på Bjerke på lördagen. För vår del var det inte mycket att glädjas över.

V75-inledningen blev ett lite märkligt lopp. Darco lyckades med liten marginal fånga upp Farouk B.R. och som väntat körde Oleg sedan i ledningen. Farouk B.R. galopperade i första sväng och hamnade en bit ner. Perfect King smög i tredje in i och Making Love i sjätte in. Perfect King gick ut 1150 kvar och pressade sig till spets 450 kvar bara för att kort senare galoppera. Robert Bergh fortsatte på innerspår då alla andra gick ut på slutrundan. Istället kom luckan perfekt i sista sväng och då satt han i rygg på Onceforall Face. Denne kopplade greppet in på upploppet men Making Love slog sig förbi på linjen. Dekadent K. gjorde lite av jobbet och höll bra till tredjeplatsen medan allt strulade för Farouk B.R. och han satt fast med mycket sparat.

Stallskriket höll måttet
Stallskriket och förvandlingsnumret Dancelli vann V75-2 för Olav Mikkelborg. Han öppnade vasst och i en snäv situation pressades han sig till ledning efter 400 meter mot Aileron som fångat upp No Limit L.A. Den senare blev generad av vinnaren kort innan denne tog hand om ledningen. Det gick väldigt fort första 500 innan Mikkelborg kunde dämpa tempot. Sedan var Dancelli aldrig i fara och det är bara att lyfta på hatten för det tränarjobbet Mikkelborg gjort med den här tidigare ickevinnaren. Trinity Lux hade gott om krafter sparade liksom Great King Wine som såg ut att ha mycket sparat.

Lionel öppnade klart bra i V75-3, kom före Zenit Brick och Göran Antonsen kunde köra sig till ledningen i första sväng. Det gick ganska sakta och det var en straffspark utan målvakt inför slutrundan. Tripolini V.P. kom upp på utsidan 500 kvar efter en vass baksida. Zenit Brick slank loss från tredje in 300 kvar, avslutade rappt men var givetvis chanslös att fånga in Lionel N.O. Tripolini V.P. höll bra som trea men utropstecknet intrycksmässigt var Caid Grif. Örjan Kihlström körde ett passivt lopp, valde att chansa invändigt och det löste sig aldrig men Caid Grif såg makalöst bra ut via 08,5/800


I V75-4 blev det ruggig körning första 600, Global Takeover höll programenligt upp ledningen men Tom Erik Solberg gav sig inte med Always on Time och pressade sig till ledningen efter 500 meter och det blev 06,6 första 500 då Always on Time pressade sig till spets med Jefferson Dotcom utvändigt. Seal Kronos var rejält gynnad av det hårda tempot i kön. Visserligen fick han gå i fjärde sista 700 utan rygg men Seal Kronos funkade ganska bra runt svängen och på upploppet plockade han ner en oerhört tapper Jefferson Dotcom och Santiago Kyu som fick chansen i rygg på Seal Kronos men kunde inte slå sig förbi sista biten.

Stark avslutning av Triton
Nobel Amok höll upp ledningen men tappade travet in i första sväng och var borta. Triton Neergård drog fördel av detta. Han hittade tredje ut och kördes lite avvaktande på sista långsidan av Jeppe Juel. Istället rundade han fram till andra ut 500 kvar, attackerade 250 kvar och vann lätt. Heartbreaker V.S. svarade för en vass sista långsidan då han rundade fram utvändigt ledaren. Han plockade enkelt ner Don’t Mind Me, som var en besvikelse, på upploppet men kunde inte svara vinnaren. Bra avslutning även av Donatomite.

Ferrari från spets

I Axel Jensens Minneslopp vann norska nationalklenoden Ferrari B.R. efter tidig ledning men det var utan att imponera och han var långt ifrån lika fin som då han gick världsrekord på Jarlsberg i maj.  Vi trodde på Love Matters men han var alldeles för laddad, galopperade långt innan start och ställde sig sedan aldrig. J.H.Mannerheim höll upp ledningen första biten innan Ferrari B.R. kunde ta över ledningen. Ferrari inledde med 08,8 första halvvarvet och 11,7 första varvet. Per Oleg Midtfjeld fick börja jobba på hästen redan 500 kvar och det var med knapp marginal som han höll undan för comebackande Justice Ås och J.H.Mannerheim som aldrig fick fritt fram.

I avslutningen blev det en riktig skräll då Bravivivicimo vann tillsammans med stekhete Kaj Widell. Bravivivicimo attackerade från andra ut 600 kvar, var framme hos ledande Unrestricted och plockade ner henne snyggt. Hon höll även undan för starkt avslutande Xperia Knick medan Udessa Degli Dei tröttnade från utvändigt ledaren och Bugatti Brick gjorde bort sig direkt. Favorit på V75 var Bikini men hon fastnade i rygg ledaren.
 

En tung omgång för vår del alltså men vi ser redan fram mot nästa helg, V75-finaler på Solvalla lördag. och en extra V75-omgång på Mantorp söndag.

Toppen
+++ Dancelli öppnade riktigt tufft för att nå ledningen men han var ändå inte i förlustfara och där är formen riktigt bra.

++ Bravivivicimo stod stenhårt inne och drog upp spurten 600 kvar. Trots detta plockade hon ner Unrestricted och höll undan för Xperia Knick, starkt.

+ Lionel fick det serverat i spets men han såg fin ut och klarade även att tappa ett boots under vägen.

Tummen ner
Aileron var ju långt ifrån sitt rätta jag och han var trött redan 1100 kvar. I samma lopp fick Havbergs Knight ett bra lopp men var ändå chanslös att blanda sig i segerstriden och han var en besvikelse.
Nobel Amok blev rullig in i första sväng och galopperade. Han galopperade på nytt 900 kvar. Det var en stor besvikelse men vi vet att han kan studsa upp och göra en kanonprestation nästa gång. Don’t Mind Me hade vi också väntat oss lite mer av även denna gång.

Lira nästa gång
Har du ett norskt spelkonto följer du upp Jefferson Dotcom som var ruggigt bra. I Sverige följer vi Farouk B.R., Trinity Lux, Caid Grif och Justice Ås i nästa start.
Bilderna är från Kanal75 och tagna av Roger Svalseröd/Hesteguiden.com

651