Uppsnack V75 Eskilstuna 16/9

Publicerat: 16 Sep, 09:50

V75 från Sundbyholm denna lördag som serverar en härligt spelvärd V75-kupong med rejält välfyllda lopp även om något av dem blivit lite naggat i kanten av strykningar. Vi bygger våra tips på två starka spikar där vi tror på ”bästa hästen” i båda fallen.

Fredrik Wallin befinner sig på en bra plats som travtränare för tillfället med vinsten i Derbystoet som kronan på verket hittills i år. Denna lördag selar han ut fyra hästar varav två av dem kommer ut på V75. I öppna V75-6 kommer 5 JEANNICA ut efter ett litet tävlingsuppehåll och Fredrik lägger ut texten enlig följande gällande sitt sto.

”Hon var för het senast så det var läge att ge henne en liten paus. Hon verkar fin i jobben, var till Julmyra i veckan och gick ett jobb, hon kändes fin då och jag tror på bra form. Hon måste vara lugn för att ta sig iväg bra från spår 5 men normalt har hon inga problem med voltstart. Hon har bra kapacitet för klassen och jag tror alltid på henne så sköter hon sig bara ska hon räknas. Inga ändringar.”

På V4-spelet gör Fredriks Ess Mahatma debut i monté och Xanthis Himalaya selas eventuellt ut i första jänkarvagn vilket är spännande faktorer som vi fått ta ställning till i vår V4-produkt. Sen har vi inte ens nämnt Iceland Falls som gör första starten sedan Sto-EM och nu kommer ut i Silverdivisionen. Spännande lördag för Gävletränaren och så även för oss som har två fullspäckade produkter ute just nu!

Som vanligt drar Slutspelet igång och rapporterar från 15.20 där vi har P-A på plats på Sundbyholm för att fånga både stallbackssnack och värmningar, det vill ni inte missa, häng på!

 

//Redaktionen