Nya värmnignar onsdag

V64 Åby

Första start 23 Jan 19:30

Åby, som så ofta på en torsdag - spännande förstås med lite extra Jackpot-pengar i potten att "jaga"!

V64-1: Många hoppas på segerdefilering för Jimpeto, då inte minst till Jerrys glädje. Bara att inleda med spik, eller har vi analyserat fram ett scenario där gardering är motiverad? Kolla!

V64-2: Kolgjinis Gladiator (bror med Joke Face!) rör sig lite speciellt, men har fin styrka och tog första segern i karriären senast. Bilstart nu liksom då och samma läge. Given förstahäst för oss?

V64-3: Tiffany gillas, men har varit borta länge och körs troligen passivt. Att spela schack är allt en lite underskattad sysselsättning, mycket intressanta hästar i A-gruppen!

V64-4: Hannas Big Jim har en fin uppgift och räknas förstås, slipper möta Nielsen "Champ", vilken har kastat in handduken. Kan Granlunds Donna ta andra raka? Inga problem för oss att utse tipsetta här!

V64-5: Hobby de L´iton ser ut att trivas förträffligt i ny regi. Rejäl vid V75-vinst senast som vår spik i omgången, dock struken efteråt - gör det att vi drar öronen åt oss denna gång?

V64-6: Segervane Schönbrunn glänste inte i debuten i ny regi senast, men hade inte startat på länge innan dess. Lärlingskörd senast, nu med Lövgren i vagnen. Tidigt streck för oss - eller?