Redaktionen

Välkommen som medlem hos Travtjänsten. Vi har sedan starten 1993 levererat tips som har legat till grund för flertalet storvinster. Redaktionen består av ett tiotal medarbetare, från södra- till norra Sverige, som arbetar hårt för att ta fram den bästa spelinformationen. Trav ses bäst live och vi har alltid en man på plats som följer värmningarna direkt från banan. På så sätt odlar vi kontakterna med tränare/kuskar och har alltid uppdaterad dagsstatus på hästarna genom att studera dem innan tävlingarna.

Totalnettot på alla våra spel januari-maj 2021: + 206.175 kr!

Travtjänsten - levererat storvinster sedan 1993 from Travtjansten on Vimeo.

Häng med oss innan du lämnar in ditt spel - det lönar sig i längden! Obs! Vi säljer tips/spelinformation. Är du intresserad av andelsspel är det andelstorget.se som gäller.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Presentation av våra medarbetare

(uppdateras löpande)

Namn: P-A Johansson.

Bor: Kumla.

Arbetat på Travtjänsten sedan: Första vändan var 1998. Sedan har jag jobbat på Travtjänsten från 2012 och det senaste året på heltid.

Bästa häst jag har sett live: Jag har sett Varennes båda Elitlopp och Bold Eagle Elitloppsförsök live, men den sjukaste insatsen jag har sett är Commander Crowes lopp i tredjespår på Jägersro.

Favorithäst: Sauveur. Speciellt när Åke hade den. En jäkla fin häst att titta på och bra var han dessutom, han hade både styrkan och rätt inställning.

Hur kom du in i travet?

- Jag är född in i travet. Farsan var aktiv och körde även hästtransport, bl.a. Stig H’s hästar i början av Stigs karriär, så man åkte med honom på trav på helgerna när man fick för morsan. Jag har även delägt några travhästar, bl.a. Elan Brick som jag ägde tillsammans med min svåger Johan Karlsson och det var en riktigt fin häst som vann fyra V75lopp under tre månader.

Vad är det roligaste med spel på trav och hur ser din spelfilosofi ut?

- Det är lite som att spela schack, att räkna ut hur loppen blir körda, vem som gör nästa drag och sedan att jämföra odds mot ens egen värdering. Jag spelar mycket på den häst jag tycker är bäst i loppet. Jag har sett så många hästar genom åren att jag snabbt kan få en uppfattning om hästens egenskaper. Värmningar är en viktig pusselbit där man kan se olika nyanser från gång till gång.

Har du något råd till läsarna för att bli bättre spelare?

- Läs på och ta in så mycket information som möjligt. Bilda dig sedan en egen uppfattning om loppet och hästarna och tro på dig själv.

Det är aldrig fel med en ”spelstory”. Har du någon anekdot att bjuda på?

- Jag minns en midsommar i Årjäng när jag var i 16årsåldern, jag åkte dit med några kompisar, Göran Jansson bl.a., och på öl-serveringen hamnade jag vid ett bord med ett gäng som hade häst hos Lars Dunder och de tipsade om en Dunder-häst som skulle starta på Örebro på måndagen efter midsommar. Det gick dåligt på spelet i Årjäng och på måndagen hade jag bara hundra kronor kvar på kontot, jag var snudd på black alltså, och efter att jag hade käkat och lagt 50 spänn på en tipstävling som jag var med i la jag mina sista 14 kronor på en V5:a. Jag visste att Calle Lindblom skulle vinna V5-1 för nyförvärvet han hade där hade jag sett i provlopp. Jag spikade den och sedan den här Dunder-hästen i V5-2 som givetvis vann. Låset på två hästar i V5-3 höll och sedan heltäckte jag V5-4, det var bara sju hästar med, och den minst spelade hästen, Axbjörn tror jag det var, drog hårt i spets hela vägen och vann med hundra meter till 50 gånger. Jag satt kvar med spik på Börje Flodström i sista, han vann med allt den här tiden, och även den spiken gick in. Jag fick 12.000 kronor på V5 och det är ett spelminne jag aldrig glömmer.


FAQ

Frågor och svar kring Travtjänsten. Har du ytterligare frågor du vill ha svar på?
Kontakta då oss på kundtjanst@travtjansten.se

Hur ofta har ni tips? 
Vi har tips till alla "riksspel" dvs V4, V64, V65, V86, V75 och GS75.

Vad betyder spelvärdesprincipen? 
Tipsen bygger på "spelvärdesprincipen", det vill säga en värdering av hästarnas vinstchanser mot de odds de står i eller hur mycket de är streckade. Detta är ett koncept som visat sig mycket lyckosamt över tiden.

Kan man få era tips på mail?
I dagsläget erbjuder vi inte våra tips via mail. Men det går bra att köpa våra tips i mobilen då vår sajt är mobilanpassad.

Kan jag lägga ut era tips på min blogg? 
Våra analyser och tips går under copyright-lagen och vi beivrar ALLA överträdelser.

Ser ni alltid travet live? 
Vi följer allt svenskt trav och vi har alltid personer på plats som följer travet live och lämnar rapporter till våra redaktöer. Vi tycker att det finns många fördelar med att vara på plats.

Varför står det inte alltid namn på vem som skriver tipset?
I de flesta fall är det mer än en person som bidrar till tipset. Vi diskuterar ofta spelen först och då är det redaktionen som lämnar tipset. Vi tror det gynnar både informationsutbudet och själva speltipsen.

Jag satsade "skjortan" på ett av era tips som inte gick in. Kan jag få ersättning av er nu? 
Nej. Vi är inte ansvariga för någons spel. Och vi tar inte kommission på de spel som går in heller. Har du spelat för mer än du klarar av att förlora så rekommenderar vi att du besöker www.slutaspela.nu.

Jag tippar bättre än vad ni gör. Kan jag få jobb hos er? 
Vi letar alltid efter talanger. Skriv om dig själv och maila till oss på kundtjanst@travtjansten.se


Kontaktinformation

Vill du komma i kontakt med oss på Travtjänsten så skicka gärna ett mail till: 

kundtjanst@travtjansten.se