Redaktionen

Travtjänsten startades 1993 och har genom åren levererat flera storvinster. Vårt koncept har visat sig mycket framgångsrikt och vår rank är ett väldigt bra instrument för dig som vill hitta de mest spelintressanta hästarna i respektive omgång.

Redaktionen består av ett tiotal medarbetare, från södra- till norra Sverige. Vi har alltid en man på plats som följer värmningarna direkt från banan. På så sätt odlar vi kontakterna med tränare/kuskar och har alltid uppdaterad dagsstatus på hästarna genom att studera dem innan tävlingarna.

2018 blev ett bra år för oss. Storvinsten på V86 i november var givetvis grädden på moset, men även DD-spelet gick bra under fjolåret. Totalnettot på samtliga tips under 2018 landade på fina 931.933 kronor. 

Travtjänsten - levererat storvinster sedan 1993 from Travtjansten on Vimeo.

Häng med oss innan du lämnar in ditt spel - det lönar sig i längden! Obs! Vi säljer tips/spelinformation. Är du intresserad av andelsspel är det andelstorget.se som gäller.


FAQ

Frågor och svar kring Travtjänsten. Har du ytterligare frågor du vill ha svar på?
Kontakta då oss på kundtjanst@travtjansten.se

Hur ofta har ni tips? 
Vi har tips till alla "riksspel" dvs V4, V64, V65, V86, V75 och GS75.

Vad betyder spelvärdesprincipen? 
Tipsen bygger på "spelvärdesprincipen", det vill säga en värdering av hästarnas vinstchanser mot de odds de står i eller hur mycket de är streckade. Detta är ett koncept som visat sig mycket lyckosamt över tiden.

Kan man få era tips på mail?
I dagsläget erbjuder vi inte våra tips via mail. Men det går bra att köpa våra tips i mobilen då vår sajt är mobilanpassad.

Kan jag lägga ut era tips på min blogg? 
Våra analyser och tips går under copyright-lagen och vi beivrar ALLA överträdelser.

Ser ni alltid travet live? 
Vi följer allt svenskt trav och vi har alltid personer på plats som följer travet live och lämnar rapporter till våra redaktöer. Vi tycker att det finns många fördelar med att vara på plats.

Varför står det inte alltid namn på vem som skriver tipset?
I de flesta fall är det mer än en person som bidrar till tipset. Vi diskuterar ofta spelen först och då är det redaktionen som lämnar tipset. Vi tror det gynnar både informationsutbudet och själva speltipsen.

Jag satsade "skjortan" på ett av era tips som inte gick in. Kan jag få ersättning av er nu? 
Nej. Vi är inte ansvariga för någons spel. Och vi tar inte kommission på de spel som går in heller. Har du spelat för mer än du klarar av att förlora så rekommenderar vi att du besöker www.slutaspela.nu.

Jag tippar bättre än vad ni gör. Kan jag få jobb hos er? 
Vi letar alltid efter talanger. Skriv om dig själv och maila till oss på kundtjanst@travtjansten.se


Kontaktinformation

Vill du komma i kontakt med oss på Travtjänsten så skicka gärna ett mail till 

Kundärenden: kundtjanst@travtjansten.se