Redaktionen

Travtjänsten startades 1993 och har genom åren levererat flera storvinster och alltid varit Sveriges ledande analytikertjänst. Vårt koncept har visat sig mycket framgångsrikt och vår rank är ett väldigt bra instrument för dig som vill hitta de mest spelvärda hästarna i respektive omgång.

Vi har alltid en man på plats som följer värmningarna direkt från banan och genom detta har vi ett stort försprång nu när ATG-Live alltmer tar över och de flesta sitter framför datorn. På så sätt odlar vi kontakterna med tränare/kuskar och har alltid uppdaterad dagsstatus på hästarna genom att studera dem innan tävlingarna och har bra kontakt med de aktiva på stallbacken - du får inte bättre info någon annanstans.

Vi jobbar stenhårt för att du ska ha så mycket glädje av oss som möjligt och utvecklar hela tiden vår sajt www.travtjansten.se. När vi nu lanserar medlemsinlogg är vi ett stort steg på rätt väg och vi hoppas du känner dig lika inspirerad som vi gör!

Travtjänsten - levererat storvinster sedan 1993 from Travtjansten on Vimeo.

Häng med oss innan du lämnar in ditt spel - det lönar sig i längden!


FAQ

Frågor och svar kring Travtjänsten. Har du ytterligare frågor du vill ha svar på?
Kontakta då oss på kundtjanst@travtjansten.se

Hur ofta har ni tips? 
Vi har tips till alla "riksspel" dvs V4, V64, V65, V86 och V75.

Vad betyder spelvärdesprincipen? 
Tipsen bygger på "spelvärdesprincipen", det vill säga en värdering av hästarnas vinstchanser mot de odds de står i eller hur mycket de är streckade. Detta är ett koncept som visat sig mycket lyckosamt över tiden.

Kan man få era tips på mail?
I dagsläget erbjuder vi inte våra tips via mail. Men det går bra att köpa våra tips i mobilen eller direkt här på sidan. 

Kan jag lägga ut era tips på min blogg? 
Våra analyser och tips går under copyright-lagen och vi beivrar ALLA överträdelser.

Ser ni alltid V65 live? 
Vi följer allt svenskt trav och vi har alltid personer på plats som följer travet live och lämnar rapporter till våra redaktöer. Vi tycker att det finns många fördelar med att vara på plats.

Varför står det inte alltid namn på vem som skriver tipset?
I de flesta fall är det mer än en person som bidrar till tipset. Vi diskuterar ofta spelen först och då är det redaktionen som lämnar tipset. Vi tror det gynnar både informationsutbudet och själva speltipsen.

Jag satsade "skjortan" på ett av era tips som inte gick in. Kan jag få ersättning av er nu? 
Nej. Vi är inte ansvariga för någons spel. Och vi tar inte kommission på de spel som går in heller. Har du spelat för mer än du klarar av att förlora så rekommenderar vi att du besöker www.slutaspela.nu.

Jag tippar bättre än vad ni gör. Kan jag få jobb hos er? 
Vi letar alltid efter talanger. Skriv om dig själv och maila till oss på kundtjanst@travtjansten.se


Kontaktinformation

Vill du komma i kontakt med oss på Travtjänsten så skicka gärna ett mail till 

Kundärenden: kundtjanst@travtjansten.se