Uppsnack V75 Färjestad 23/9

Publicerat: 23 Sep, 09:51

V75 från Färjestad denna lördag med Unionskampen och detta brukar bli en rolig omgång med en del norska inslag. Det finns några starka favoriter i omgången men som alltid även några roliga speldrag och vi tänkte bjuda på ett av dessa. 

Detta i V75-7 där vi ska ta omtag på 10 Excusez Moi som såg riktigt bra ut som fastlåst i lördags. I starterna innan har han slitit lite med aktionen, det såg man inget av senast men han sattes i och för sig aldrig på prov. Det såg dock bra ut. Han har vunnit båda gångerna han tävlat så här tätt tidigare och vi är inne på att Magnus A är sugen att sätta dit den här då det blev fel senast. Luktar en tung resa för favoriten och detta borde gynna vår vinnare i avslutningen! 

Vi har som alltid snackat med Stall Redén som har många spännande hästar till start och intervjuver finns på https://stallzet.se/hastar-till-start/ 

Vi bjuder även på en intervju med Reijo Liljendahl där det låter påställt på 4 Tom's Got Drive

Har siktats hit och vi har varit inne på Solvalla vid två tillfällen. Han gick 17/2000m på bra vis senast vi var där och jag tycker att han är där jag vill ha honom. Motståndet hårdnar när det är V75 men jag tycker att han blir allt bättre och kommer han till spets finns det ingen anledning att släppa. Han kommer göra ett bra lopp och vi ändrar ingenting med utrustningen. Nu kanske vi måste dra tussarna för första gången och det gav fin effekt när vi prövade hemma.