Uppsnack Årjäng 15/7

Publicerat: 15 Jul, 09:40

V75 på gemytliga Årjängstravet väntar denna lördag och vi går till travbanan med kylväskan fylld bland annat med ett spelförslag som bygger på en mycket rolig spik som vi hoppas lägger grunden till en framgångsrik eftermiddag.

V75-2 får en stor favorit i 10 Inifinity Sisu som sticker ut som hästen i loppet men hur är det ställt med formen inför denna uppgift? Vi har försökt reda ut begreppen och hittat både ett och två speldrag som ser klart spännande ut.

Värmlandstränare Magnus Jakobsson hittar runt Årgängstravet bättre än de flesta och i nämnda lopp selar han ut sin 12 Listas Marion som lyckats vinna på V75 tidigare. Genomtrevlige Magnus lägger ut texten såhär gällande sin häst inför dagens uppgift.

12 LISTAS MARION (V75 -2 ): Hon har varit bra två senaste, hon har haft form en längre tid men då har det blivit en del galopper. Nu har hon skött sig men hon är inte helt att lita på. Kommer vi bara ner i en rygg snabbt och hon inte ligger på för hårt bör hon sköta sig, spåret är jag inte direkt orolig för, hon brukar gå felfritt från start, hon går utrustad som hon gjort på slutet, säger Magnus Jakobsson.

Vi är som vanligt på plats i Årjäng idag och från 15.20 finns Slutspelet tillgängligt som kommer rapportera värmningar och övrig viktig sen information, häng på!

/Redaktionen