Eftersnack V75 Romme 29/10

Publicerat: 29 Oct, 22:30

+++ 6 Neon Bank i V75-5 vann på ett mycket bra vis från dödens och detta var i våra ögon utan tvekan dagens prestation. 1.12,5 på varvet utvändigt om 3 Drill och trots detta så lämnade han bara övriga och vann enkelt på en mycket bra tid. Röcklinger gillar verkligen denna och det förstår vi verkligen, han kommer bli att räkna med framöver på V75! 

++ Carl Philip Lindblom med 5 Chapuy vann från ledningen i Guld och bärgade Carl Philip första V75 seger, häftigt! Även "vår grubbe" Andreas Lövdal grejade en V75 dubbel och visade på fina körhänder när han bärde in 11 Express Love i V75-6. Han vann även med 9 Edima som bara var bäst i V75-4 och vår analys stämde perfekt. "Tipsettan till 9 Edima som vi spikade med framgång på Myren för tre starter sedan och snacka om att hon var en mordvinnare! Jorma tog inga fångar sin vana trogen och hästen var fullständigt i en egen division där hon vann på 13 blankt full väg i bländande stil. Att hon floppade gången efter var inte så konstigt, hon var ställd för V7-loppet gången innan och fick en reaktion på det loppet. Melkko tränar ju också djuren stenhårt och därför blir de slitna och presterar ojämnt. Hon studsade tillbaka senast där hon satt fast med sparat mot tuffa årgångshästar, Great Skills vann och det var nyttigt med ett snällt lopp. Jorma har snackat upp den här de luxe och vi gillar henne också massor. Det är en reslig, fin Love You-märr som går till mål och hon visade vid segern på Valla, och även flera gånger på finsk mark, att hon även går bra i ryggar. Galoppen högst upp i raden var inte hennes del då det blev stopp framför. Hårt inne nu, men hon kan inte läsa och räds inte dessa. Lövdal, vår gubbe, är riktigt vass i dessa sammanhang och sitter bara Travtjänsten t-shirten, turtröjan, på under dressen ska detta gå vägen. Given tipsetta."

+ 3 Hannibal Face vann inledningen efter en slutrunda utvändigt om ledaren och vi hade 1.09,6 sista 800 på klockan. Oscar Berglund strör lovord över honom och detta med all rätt. Stallets nya stjärna? 

Spela nästa gång! 

V75-5: 10 Teus avslutade mycket bra längst ut i banan och vi hade 1.10,5 sista 400 på klockan, bike och bafota gav en bra effekt och han såg även lyssande ut före loppet! 

V75-6: 1 Babsan Bankir galopperade kort efter start och tappade en del mark. Grym avslutning efter sen lucka i skymundan längst ut vid staktet, vi gillade verkligen intrycket! Samma gäller för 10 Herman Hazelaar som fick en kall rygg och blev dragen sist, bra avslutning mellan hästar i skymundan sen och formen sitter där.