Uppsnack Kalmar 25/6

Publicerat: 25 Jun, 09:12

Midsommartravet har varit lönsamt för oss så långt där inslaget på Lindesberg igår varit pricken över i än så länge med dryga 93 lax in netto.

Vi siktar nu mot Kalmartravet och de traditionsenliga tävlingarna på ”annandag midsommar” där Kalmarsundspokalen sticker ut som den sportsliga kronan i juvelen.

Lite extra roligt är det denna omgång då vi har ”Travtjänsten-tränat” till start i V75-4 där Dennis Palmqvist selar ut sin fina Miss Chevvy Neo från ett perfekt utgångsläge med bricka 1 i Diamantstoet. Hästen var rejäl vid segern senast och såhär säger Dennis om söndagens uppgift.

1 MISS CHEVY NEO (V75 -4) Var rejäl senast och fick utdelning på ett par byggande lopp innan dess. Läget blev bästa tänkbara och vi får hoppas att hon är lika bra som senast nu när vi spänner bågen lite och testar V75, det känns som en häst som duger i den här typen av sammanhang. Rikard får bestämma taktiken själv men det bör ju bli spets eller rygg på ledaren från det här läget då hon är kvick ut. Rycktussar med lite bomull under hade vi senast men dom rycktes inte då så där finns en växel kvar till den här gången. Barfota runt om och öppet annars, så precis som senast, säger Dennis Palmqvist.

Vi är som vanligt på plats med värmningar och de sena intrycken till Slutspelet som sätter igång och rapporterar från 15.20, häng gärna på då!

//Redaktionen