V86-vinst. + 36.676 kr!

Publicerat: 11 Jan, 23:40

Öppet stolopp där vi chansar och tippar vår spetsfavorit 1 STINAALVINA ZONETT (4%) etta. Hon har inte vunnit sedan 3-åringssäsongen men det är en duglig häst i grunden. Hon har gjort fyra starter för Bergh och halsopererades efter de två första. Hon gick bra som trea i comebacken och såg bra ut senast men det blev fel mest hela vägen. Nu tror vi som sagt på bra spetschans, hon har gått där tre gånger och gjort det bra varje gång. Känslan är att kommer bita ifrån sig väldigt bra den här gången och till den här låga spelprocenten tycker vi att hon är en rolig tipsetta.

Ett fint lopp där vi har bra feeling för 3 CASH FOREVER (25%). Han fick ju perfekt lopp men sprang också 11,5/1640a vid segern näst senast. Senast klev han upp i vagn 1200 kvar och galopperade men sedan klarade han en situation 950 kvar, la en mäktig speed till dödens och höll bra. Då han galopperade för tre starter sedan blev han störd så vi kan köpa att Mattias säger att hästen blivit lite stabilare än tidigare. Han är snabb ut och är han bara någorlunda lugn går det att ladda med honom. Vi tror att han är snabbare än 1 och 2 och bör hålla ut 5. 4 EXTREMELY SWEET (1%) blåser nog till spets men där är vi inne på att man släpper så har vi läst detta rätt sitter Cash Forever i spets i första sväng. Han är gynnad av att springa i sitt eget tempo och även om det är några bra hästar emot räknar vi med att han blir svårslagen i spets. Vi fick även feelingen att Mattias var väldigt inne på honom då vi snackade med honom på tisdagen. Vi väljer att ta ställning i ett jämnspelat lopp och spikar.

Ja, Stinaalvina Zonett och Cash Forever var två bra vinnare på V86 och vi hade vass rank. På Slutspelet höjde vi upp Wings Level som A-häst efter värmningen (pampig i bv, fin puts och blank i hårremmen, riktigt fint stuk). Tyvärr sprack vi på spiken Esprit Sisu, men vi fick sju rätt på det reducerade förslaget och det totala V86-nettot blev fina 36.676 kronor. Grattis till er som tog rygg och grattis till dig som tog hela potten på åtta rätt - vilken grej! Nu laddar vi närmast för V4 på Färjestad och pluggar i arkivet inför V75 på Kalmar. Väl mött!