Uppsnack V75 Hagmyren 29/7

Publicerat: 29 Jul, 10:19

Riktigt intressant omgång väntar denn lördag när travets sommarturné landar i Hudiksvall för V75. Det väntas hög temperatur och ingen nederbörd som drar ner stämningen den här eftermiddagen. Det kryllar av intressanta drag i omgången och vi bjuder på ett drag och en överspelad här i bloggen.

Draget!
En riktig susare är 9 Inti Boko (V75-7)
som gjorde ett mycket bra lopp efter lång frånvaro senast. Han har genom karriären fått gå många tuffa lopp i ledningen och även utvändigt om ledaren, snacket har dock alltid varit från stallet att han är vassast med rygglopp och det visade han inte minst när han vann Kriteriet. Det har inte varit någon spikrak väg därefter men intrycket senast visade att han är kraftigt på gång igen och till 3% är han ett häftigt fynd i avslutningen. 

Överspelad!
5 Pretty Primadonna (V75-6)
vanne efter att Örjan serverat henne ett perfekt lopp senast och blir hårt betrodd igen. Vi tycker hon möter några tuffa konkurrenter den här gången och även om det blir ledningen känns hon sårbar. Över 20% på henne köper vi inte.

 

Vi är på plats under eftermiddagen och rapporterar allt ni behöver ha koll på i Slutspelsprodukten som finns tillgänglig från 15:20. Häng med!