Eftersnack V75 Kalmar 26/6

Publicerat: 27 Jun, 10:25

+++ Tarzan! Stefan Melander har inte så stort stall längre men det stoppade inte honom från att ta en tränardubbel i Kalmarsundspokalen. Milligans School (BG) satte upp högt tempo utvändigt om Ultion Face och höll starkt till andrapriset. Åt stallkamraten Click Bait fanns det dock inget att sätta emot i spurten och Per Lennartson beskrev “Clicken” efteråt som näst intill den perfekta travhästen när det kommer till temperament och teknik. 

++ Galantis städade av övriga snyggt i silver och det var glädjande för oss som hade honom spik på rank och spel till 7%. Läcker häst och ett vasst drag som Johan Lejon tränar.

+ Cabasse skrällde till i Klass II som vi också varnade för och kom hem på 10,5 vilket trots att det är sommar får anses som riktigt snabbt i lägsta klassen. Maria Törnqvist tränar och Dwight Pieters skötte tömmarna. Dwight som efteråt berättade att det gått tungt ett tag och att den här segern var välbehövlig. 

Borde hållit undan

Iceland Falls tog enkelt hand om ledningen i stoeliten och borde hållit undan för Digital Class för att få något överbetyg den här gången. 

Vincennes

Från Frankrike noterade vi en tuff strid mellan Vivid Wise As och Etonnant i Prix René Balliere där den förstnämnda drog längsta strået efter en vass spurt och kom hem på 09,1/2100am. 

Mer från V75 och Midsommarhelgen hör ni i vår podcast!