Uppsnack V86 med multijackpot

Publicerat: 04 Oct, 12:49

Äntligen! Final av V86 SuperDays med MULTIJACKPOT. Hela 27 miljoner extra i potten och över 40 miljoner till en ensam vinnare. Hög återbetalning till oss spelare alltså och det är givetvis spelläge. Vi går rakt ut på omgångens bästa speldrag och spikar fräckt.

Preben Sövik har några spännande hästar ikväll och vi slog den sympatiske norrmannen en signal. Så här säger Preben om sina hästar i V86-7:

9 JUST PERFECT SISU (V86-7) blev det stökigt för i Derbyt, andra gick i omgångar och vi kunde aldrig gå. Sen fick vi rygg och det kändes ändå som vi skulle ha bra chans 500 kvar men vinnaren var för bra helt enkelt. Han har fått normal grundträning efter det och känns bra. Vi siktar dock på Breeders' Crown-semifinalen om några veckor så jag ser gärna att han får ett snällare lopp till 300 kvar eller nåt. Han är så bra att han kan blåsa ner alla men jag har inga stora krav på honom den här gången. Vi testar barfota runt om för jag vill se hur han funkar med det inför Breeders'. I övrigt går han lika som i Derbyt senast, säger Preben Sövik.

11 BOTTNAS IDOL (V86-7) var vinglig och inte med riktigt i comebacken. Jag blev lite överraskad av hans agerande men vet samtidigt att han var likadan i debuten och i comebacken. Båda gångerna gick framåt rejäl och vann gången efter. Det känns också att han är piggare nu så jag tror på en bra insats. Jag kan tänka mig att vara offensiv med honom, vara bra med från start och köra fram tidigt. Jag tycker att han är så bra att han kan vinna även om han får ett jobbigare lopp. Han går precis som han gjorde senast, säger Preben Sövik.

Vi bjuder på vår A-grupp i V86-8, tre riktigt prisvärda speldrag som är givna på vår kupong:

A-hästar:
10 Jascal (7%)
1 Star Cash (4%)
2 Rocky Brodde (7%)

Vi släpper tipsen kl 15. Slutspelet med värmningar och sista minuten-förslag kommer kl 19:30. Nu kör vi!