Eftersnack V75 Boden 15/6

Publicerat: 17 Jun, 13:33


Spelmässiga framgångar blev det verkligen för oss den här veckan och det med lite hjälp av Fru Fortuna, två strykningar efter spelstopp gjorde att vi fick med Littleredcorvette överallt och satte tre rätta system på V75. Nämnda Littleredcorvette värmde dessutom riktigt bra vilket gjorde att vi även spelade med honom på Slutspelet-DD vilket gjorde att det blev fina slantar även där, det totala nettot landade på en bit över 140.000 och det är vi så klart väldigt nöjda med!

Propulsion för fjärde gången

Propulsion plockade hem Norrbottens Stora Pris tämligen odramatiskt från ledningen med båda snörena sparade och nu var han tillbaka i sitt vanliga slag efter den lilla dippen i Elitloppet senast. Makethemark bra tvåa från dödens men det intrycket man tog med sig bakom var Milliondollarrhyme som spurtade väldigt snabbt efter sen lucka och han har verkligen växt in i eliten och tagit Elitloppet på bästa sätt. 

Vilket intryck på Mellby Club

Det var tre varv som gällde i Bronsdivisionen och Mellby Club såg riktigt bra ut när han bara dundrade runt, vann med en hel del sparat och aktionsmässigt såg han väldigt bra ut. Actual Star hakade på duktigt som tvåa även om det var lite speciell stil till slut på honom. 

Pave Faks bäst bland kallbloden

Vi trodde mycket på Pave Faks, spik på rank och spel samt utgång på slutspelet och han var bara bäst efter att tagit dödens inför slutvarvet. Guli Rubin hittade spets från snäva spår fem och var inte tom när galoppen kom på upploppet även om känslan var att Pave Faks hade greppet rätt så klart i det läget. 

Nobel Amok var bortglömd

Nobel Amok stannade på blygsamma 12 % och vilket vi tyckte var smaskigt och valde att spika honom på slutspelet. Han såg fin ut inför Östersund men blev för peppad från ett då och slog på en galopp. Nu blev det istället spets runt om och en bra vinnare för oss! Eder Bob hakade på bra som tvåa och Bucks To Burn såg riktigt bra ut igen medan Shocking Superman inte var som bäst.

Hope and dreams tillbaks i vinnarcirkeln

Emilia Leo hittade rätta vägen med Oscar Berglunds sto som sett riktigt tankad ut i värmningarna inför både Östersund och även nu i Boden, hakade på bra bakom In Toto Sund i Östersund och när hon får lifta med i ryggar som nu så är hon tuff att stå emot till slut. Nya framgångar för en upcoming tränare i Berglund och en likaledes kusk i Emilia Leo. Lady Zappa fick öppna hårt och höll bra från täten. 

Dubbel Bergh i lägsta klassen

Robert Bergh tog en snygg dubbelseger i Klass II som inledde omgången. Quito Lane höll med viss möda upp ledningen och fick stallkamraten Macelleria utvändigt vilket gjorde att loppet var låste och sedan hände inte mycket men både dessa gjorde upp i en härlig duell till slut klart före dom övriga och invändiga Quito Lane höll huvudet före för Ove A. Klart plus också till nämnde Macelleria som gjorde debut för Bergh och utmanade hela vägen in från dödens. 


Lira nästa gång: Milliondollarrhyme som tagit klivet in i eliten och Macelleria som verkligen visade fina takter i ny regi.