Eftersnack V75 Jägersro 22/10

Publicerat: 23 Oct, 21:02

+++ Honey Mearas slog killarna i Müllers vilket är riktigt vasst av ett sto som mestadels tävlat mot sina kullkamrater bland stona eller i stoeliten. Lät som att det möjligen väntar en vinter i Frankrike för henne vilket i så fall blir spännande.  

++ Dödensvinster för trion Akilles Face, Charliebrown Effe och Marlon Boko som alla stod för starka insatser den här dagen. 

+ Vinner man V75 och är spelad till 0,67 procent så måste man få minst ett plus så det får Listas Marion som spurtade vasst för Magnus Jakobsson som superskräll. Con Crowe valde vi att spika på slutspelet och det blev spel mot ett mål sedan han hittat till ledningen för Stefan Persson som var lite överraskad efter över hur lätt han vann och det är en väldigt bra häst för sin klass. 

- Lugauer hade strul med mesta den här dagen på Jägersro och det blev galopp med i princip alla inklusive Laradja Vrijthout som igen slog ihop innan start från innerspåret. Däremot lånade Conni ut Hidalgo Heldia till Jorma och tog hem Breeders Crown i Tyskland, en seger värd en kvarts miljon som räddade upp dagen lite för stallet. Quenchless Tile fick loppet precis dit han ville och såg tankad ut i spets men spottade ut grejerna 600 kvar och det får han inga plus för, speciellt inte då han kom tillbaka sedan till fjärdepriset i Klass I.

Lira nästa gång: Thorondor och Red Bar såg båda bra ut i målpassagen med krafter kvar, framförallt den sistnämnda!

Vi går igenom omgången på djupet och bjuder på lite annat smått och gott i måndagens podd - missa inte det!