Eftersnack V75 Bergsåker 3/12.

Publicerat: 04 Dec, 10:18

Drygt en halv miljon på sju rätt den här veckan och inga spelmässiga framgångar för vår del. Vi spikade L.L. Labero på allt men han blev luggad på ledningen av Underbarosåfin som ledde hela vägen. 

+++ Får Conni Lugauer som inte gjorde långresan till Sundsvall i onödan, Ferrari Sisu spurtade vasst till seger i guld medan Laradja Vrijthout var omutlig från ledningen i silverdivisionen på för årstiden vassa 10,7 efter en tuff första 500 mot Fortune Mearas som höll bra till andrapriset. 

++ Djusebröderna fortsätter att leverera och den här veckan blev det alltså tränarseger för Mattias, kuskseger för Magnus och en dubbel för Mats som vann med både Xanthis Delicious åt Fredrik Wallin och Kavaleren åt Jan-Olov Persson som han fångade snyggt mitt i galoppen i sista sväng. 

+ Carl Halbak vann plättlätt i brons för nämnda bröder Mattias och Magnus Djuse och är värd ett omnämnande. 

- Tekno Jerven ser riktigt bra ut inför loppen nu och vi hade rejäl tro på att det skulle funka den här gången, det gjorde det tyvärr inte och det vill inte lossna för den högkapabla herren som straffar ut sig själv gång på gång. 

Lira nästa gång: Laredo Boko gick bra efter en tappstart då han inte verkar vara något större fan av voltstart. Toppform och given när det blir autostart. Anchor Man såg fin ut lite i skymundan och med lopp i kroppen och bättre läge nästa gång så kan det va aktuellt. L.L.Labero backade sig loss in på upploppet, tände om fint och närmade sig vinnaren hela vägen in.