Eftersnack V75 Färjestad 17/9

Publicerat: 17 Sep, 22:13

Jackpotomgången från Färjestad blev favoritbetonad och det blev tillslut jackpot på 5-rätt, vilket gör att vi har en enormt stor pott nästa lördag på Solvalla! Cirka 66 miljoner extra i potten och det är grymma lopp att vänta! 

Topparna: 

V75-4: 5 John King Boko fick ett tufft lopp och detta var en favorit på förhand vi ställde oss lite tveksamma till. Men han var grym och vann trots en tuff resa! 

V75-5: 11 Unico Broline städade av samtliga i sin gulddebut och vi hade 1.08,8 sista 800 på klockan i tedjespår, LÄCKERT! 

V75-6: 4 Ruger såg slagen ut "hela loppet" men kunde hålla undan i en tight upploppsstrid och visade oerhört bra skalle! 

Flopparna: 

1 Asnaur Dei Rum i V75-1 värmde bra men var stinglös i loppet och tappade mycket tillslut, stall Gennaro Casillo underpresterade hela dagen! 

2 Timo Jutila i V75-2 stannande helt i sista sväng och gjorde som i provstarten och ville springa hem i Helmia-kurvan. Kneppigt intryck! 

V75-3: 10 Månlykke A.M. fick en tuff resa men var slagen tidigt och galopepade 300 kvar, Gunnar sa även efter loppet att hästen inte var på topp. 

V75-4: 2 Black Fire trodde vi mycket på men han underpresterade rejält, öppnade bara medel och var sedan seg hela vägen och kunde inget när luckan kom!

Spela nästa gång: 

V75-1: 5 Charlock Wiking värmde strålande och gjorde även ett bra lopp. Var med i körningen från start och trots detta hade han en liten polett tillslut när luckan kom, passas nästa gång. Även 12 Cool Kronos gick bra mellan hästar! 

V75-3: 5 Grisle Odin G.L galopperade från start och tappade mycket mark. Men upphämtningen var femstjänig och vi hade cirka 19/1200 meter på klockan, passas framöver mot dom bästa! 

V75-4: 11 Marengo N.O var det bra snack på från Norge och han levererade en bra avslutning när luckan kom, vi gillade intrycket. 

V75-6: 3 MC Burney hade sparade krafter bakom hästar i mål och såg fin ut. Norsk gäst som man ska passa om han kommer ut på svensk mark igen. 

V75-7: 12 Titan Yoda är på väg mot formen igen och detta är en häst vi verkligen gillar i grunden!