Eftersnack V75 Romme 18/10.

Publicerat: 20 Oct, 10:32

Det blev favoritbetonat den här lördagen på Romme och utdelningen på sju rätt stannade vid drygt 2.600 kronor. 

Macelleria inledde i Bronsförsöket med att köra sig till spets efter några hundra meter och sedan blev det ganska enkelt till slut. Dom Perignon var överraskande bra från utvändigt ledaren och Win B.Hill visade återigen att han är bra, då han efter tappstart gick vasst.

Stökigt var det inför V75-2 Charlie Mills Race över tre varv. Sloppy Joe ville inte vända och bröt sig ur volten, så där fick man ordna fram ledhjälp och Magic Cash knäckte av käkremmen och fick gå loppet utan. Trots strulet var det ändå dessa två som gjorde upp till slut och Magic Cash kontrade till sig segern. Bergh var klart nöjd med Sloppy Joe som gjorde första starten i hans regi och första starten på ett år.

Gulddivisionen i V75-3 och vi trodde mycket på Exodus Hanover som vi spikade på allt. Där valde dock Örjan att släppa ledningen till Milligan’s School. Exodus fick luckan sent, sköt till vasst men hann inte fram. Elian Web var där emellan och knep andrapriset men där fick inte Jorma ner norsken och möjligt det blev avgörande då det var tight över mål.

Kallblodslopp i V75-4 och Redéns Bokli Rapp var stor favorit. Han var dock väldigt hetsig inför loppet och la bort en hel del kraft på det. Han galopperade sedan på upploppet när Örjan skulle rycka tussarna men var slagen i det läget. Istället var det Järvsöodin som blåste till dom snyggt och vann enkelt.

Kort distans sedan i Klass II försöket, vi trodde mest på Digital Summit och det visade sig helt rätt då han bara var bäst. Han bjöd på en vass långspurt och vann enkelt. 

Jorma lyckades med solfjädereffektens hjälp hålla upp innerspåret med Ural i Silverdivisionen och spårade runt om. Där bakom satt From The Mine fast med mängder av krafter sparade och måste givetvis passas nästa gång. 

Klass I var det som avslutade omgången och efter att ha kört sig till spets efter ett halvvarv så blev det seger för Rocky Tilly som Rikard N Skoglund styrde åt Westholm. Mcgarret spurtade bra som tvåa och Istanbul Boko höll rätt så bra från utvändigt ledaren.