Uppsnack V75 11/2

Publicerat: 11 Feb, 09:59

 

V75 Champions på Åbytravet står på agendan och vilka race vi har framför oss! 15 hästar i samtliga lopp inom V75-spelet och det ser minst sagt intressant ut. Vårväder med cirka 8 plusgrader och lättare vindar väntas under eftermiddagen i Mölndal. Med andra ord fina förutsättningar för en riktig toppendag!

Omgångens största favorit hittar vi i V75-6 där Zola Love i skrivande stund är spelad till 56% och det med bara ett lopp i kroppen. Det låter bra från Thomas Madsen och visst var hon fin i comebacken men hon har en historik av att agera lite ojämnt och det är ingen vi vill hamna på idag jättelampa. Vi har ett par riktigt intressanta motbud och för oss är det givet att gardera. 

Vi bjuder på ett DD-drag i 12 Sanibel (V75-6/DD-1) som just nu är spelad runt fem procent. Vi bedömer chansen betydligt högre än så och hon värmde väldigt bra i lördags. Hon har dessutom gjort bra lopp i betydligt tuffare gäng på slutet och går ner i klass den här gången. Missa inte henne idag! 

Nu laddar vi för en av årets mest intressanta omgångar och det är egentligen bara en jackpot som saknas. Vi är som vanligt på plats och har stenkoll på värmningar och snack från stallbacken. Du hänger väl med i eftermiddag!? Slutspelet V75 öppnar 15:20. 

//Redaktionen