Eftersnack V75 Jägersro 20/11

Publicerat: 21 Nov, 09:40

Eftersnack V75 Jägersro 20/11

Toppen

+++ Tetrick Wania som vann trots 60 meters galopp och trots att han inte såg som bäst ut. Han la huvudet på sned innan bilen släppte och slog ihop då han skulle axa. Sen drog han ett bakben i näst sista sväng, ändå var han helt överlägsen och visade 11,5/1500 efter galoppen.

++ Rackham är läcker. Det blev visserligen bra åt honom med många galopper och han kom smärtfritt fram utvändigt om Sweetman 1200 kvar. Han kopplade greppet redan 450 kvar och stegade undan med flera längder över upploppet via 09/700. Det går inte att göra annat än gilla honom.

+ Mindyourvalue W.F. är också en profil. Han öppnade väldigt vasst för att sedan välja rygg ledaren. Sedan bevakade Björn positionen/körde i halvspår, och då han slog klorna i Harran Boko på sista långsidan var det inget snack. Det blev ganska billigt men hästen är i sitt livs form.

Floppen
Piemonte
var inte alls i ordning den här dagen. Tappade allt från start och fick inte travet att stämma då han försökte i spåren sista halvvarvet så upploppsgaloppen kom som brev på posten.

Spela nästa gång
I och med att Björn Goop missade att attackera 700 kvar och fastnade med Twigs Honour så blev han kvar i klassen. Med framspår bakom bilen i nästa start så är han ett hett bud, även på V75.

I övrigt…
Käcke Ideaal fick rygg ledaren och när luckan kom slog han av ”spelvrålet” Black Mission som inte är den allra tuffaste sista biten.
Det skräller gärna i stolopp med tillägg. Med lucka i sista sväng hade vi mycket väl kunnat få Hilarious Am till noll procent. Nu vann Eight Hour som var stark i spåren sista 700 och svarade snyggt på tussarna. Det har hänt förr att många fått sina chanser spolierade av omstarter och detta var ett nytt exempel.
Rare Magic lever på sin startsnabbhet och han har även ruggigt fin form. Nu vann han ganska smärtfritt från spets.
Kurri Jari Boko stod det i programmet att han hade toppchans och det blev också en ganska sömnig historia med storfavoriten i tidig ledning.

Låg utdelning och jackpot på femmorna men vi gjorde ändå ett hyggligt netto eftersom vi satte alla tre V75-systemen och viktade insatsen rejält på rätt komb på DD. På lördag väntar V75-finaler på Valla med jackpot. Då kommer det vara tryck på omsättningen!
//P-A Johansson