Uppsnack V75 Åby 6 Maj

Publicerat: 06 May, 09:02

En spännande lördag står för dörren och vi är laddade som aldrig förr. Med vind i seglen efter ett fint inslag under fredagkvällens V64 är känslan god när vi beger oss till Åby med riktiga topplopp. Utöver full pott på V6 och ett netto på 46 320kr från igår tar vi med oss en häftig prestation från Kalmar där Oscar L.A. var tillbaka i vinnarcirkeln. Han fullständigt krossade konkurrenterna via 1.09,3/800m och det bådar gott inför kommande storlopp.


V75-omgången präglas av ett par större favoriter med det finns också flera intressanta drag som vi tycker ska vara betydligt mer spelade än vad som är fallet. Det ser helt klart hanterbart ut för att hitta alla rätt idag, men det gäller att lägga pusslet rätt som alltid. 

Vi bjuder på ett drag!
En av flera intressanta idéer i omgången är 12 Jonathan Star (V75-3) som vi har fastnat för i norska lopparkivet. Han vann väldigt lätt från utvändigt ledaren senast via 12,2 sista 800. Det var första barfota runt om och det gav bra effekt. Tuffare emot nu och ett lurigt läge men känslan är att han duger riktigt bra för klassen. Under tio procent är ett fynd och han platsar i A-gruppen. 

 

Häng med på slutspelet med värmningar, stallsnack och annan viktig info från 15:20. Trevlig lördag!