Eftersnack V75 Solvalla 25/3

Publicerat: 26 Mar, 15:37

Toppen
+++ Aetos Kronos 
var med i en tuff öppning och var sånär på att hålla ut Chapuy från start. Han klev ut i andraspår tidigt och kördes väldigt offensivt utvändigt om ledaren redan varvet från mål. Trots svar invändigt och en hel drös som försökte i spåren var han bara bäst och tog en efterlängtad seger. Om inte fullt ut så var det i alla fall delar av den "gamla" Aetos vi fick se. Hoppas verkligen han får vara frisk och fräsch och att han är tillbaka på riktigt. Fortsättning följer. 

++ Fabolous Pellini gjorde livets sista framträdande på tävlingsbanan och på vilket sätt! Lillasystern till Readly Express styrdes tidigt fram utvändigt om ledaren och sen var det inget snack. Hon vara bara bäst och krossade konkurrenterna den tunga vägen. Snacka om häftig avslutning på karriären och nu väntar Walner i avelsboxen. 

+ Boli You S.M. har vart en följetong för många där han blandat och gett. Att han har kapaciteten råder det inga tvivel om men nu fick han visa upp lite av sitt kunnande. Trots tredjespår sista varvet var han ensam på banan och det var klasskillnad. Intressant att följa framöver. 

Floppen
Eddy West fick ett ganska bra lopp i kön och en fin rygg i Ultion Face under slutrundan. Han var inte alls till sin fördel och var slagen tidigt. Han galopperade även till slut och det var något som inte stod rätt till där. 

Lira nästa gång 
Benita Winner
gjorde bort sig med galopp och tappade mycket mark i inledningen. Trots det svarade hon för en sylvass avslutning via spåren och att hon grejade andraplatsen var nästan overkligt. Snacka om form och hon vinner lopp när som helst. 


Vi laddar för en ny vecka där Färjestad är först ut med V64 under måndagskvällen, tipsen dit släpps 13:00.

 

// Redaktionen