Uppsnack Superlördag

Publicerat: 14 Oct, 09:10

God morgon! Äntligen är Solvallas superlördag här. De franska kanonerna anlände till Solvalla igår och igår kväll var Timo Nurmos inne i databasen och anmälde t.ex. Fame and Glory barfota runt om, inte så att pulsen minskade då inför lördagen! Jackpot på V75 och en högklassig och spännande V65-omgång sätter färg. Sista chansen att klippa ett av våra Elitloppspaket. Tips till V65 och V75 med 25% rabatt? Jajamen! Läs mer här

Vi bjuder på ett par spännande drag. I V65-6 lär det gå undan, Dam-SM och många laddade kuskar. 150 lax till vinnaren, vi tror på överpace och därför tippas 11 ALBACETE (6%). Hästen är segervan och körs av ordinarie kusk vilket är ett plus i detta sammanhang. Hästen travade 1.11 sista 800 meterna och var tapper men ledande Gambino Brick kontrade till seger. Nu blir det första barfota runt om för i år, vi tror som sagt på körning och ser ett högt spelvärde i Kim Mobergs uppsittning.

10 IMPERATUR AM (10%) är en klassig sort som var bra då han slog Lozano di Quattro i våras och när han går i biken, som han gjorde senast där han gjorde en strålande upphämtning efter galopp, är han riktigt bra. Biken ska sitta på igen vilket är ett plus och troligt överpace gynnar. Utan strul bör han ha bra chans att mata ner dem sista varvet i V75-7. 3 MELLBY JOKER (5%) är dock ett spännande motbud från spets. Han höll bra efter 05,5-öppning näst senast och avslutade under 1.08 sista 400 bakom Dear Friend senast. I spets höjer han sig ytterligare och han är märkligt bortglömd.

Som ni märker saknas det inte speldrag och vi är ruggigt taggade - det här ska bli hur kul som helst! Missa inte Slutspelet med värmningar och sista minuten-förslag direkt från Solvalla. Finns att köpa från kl 15:20. Nu kör vi!