Uppsnack V75 Bjerke 4/11

Publicerat: 04 Nov, 10:06

V75 från grannlandet Norge denna lördag och normalt är det väl inget man brukar hurra över. Men omgången ser rolig ut och förra året så var det ingen som hittade 7-rätt denna omgång. På förhand känns även denna omgång svårlöst och mycket spelvänlig. Det ser ut att bli krävande förutsättningar och detta kommer helt klart blir en rolig lördag. Häng med på slutspelet från 15:20! 

Vi tänkte bjuda på ett drag inför omgången och detta i Big Noon Pokalen - STL Gulddivisionen. Endast åtta hästar till start och efter strykningen på 3 Ultion Face så blev spetsstriden betydligt mer svårlöst. Vi säger ändå knapp fördel 4 Missle Hill men det borde kunna bli körning här mot 5 Dear Friend. Draget i loppet för vår del är utan tvekan 2 Clarissa 12%. 

"Vi hade skrällfeeling för henne senast men då blev hon hängande i tredjespår hela vägen. Hon var slagen i sista sväng men gav sig aldrig utan kom tillbaka över upploppet. Nu sitter hon i spår 2 direkt, bör komma vettigt på det även om hon inte är någon raket från start och sen kan hon gå riktigt tufft sista 800. De var snack om helstängt då men det blev inte så, nu hoppas vi att det åker på" - skriver vi i analysen! 

Alessandro Gocciadoro säger själv - "Fick en tuff resa senast mot bra hästar, men höll starkt. Med två lopp i kroppen kan hon vara ännu vassare och hon har dessutom ett bättre startspår nu. Hon är inte snabb från start, men det kan ändå underlätta att börja i ett bra läge. Hon gjorde ett superlopp på Bjerke i juni och jag har förhoppning om att kunna prestera henne i samma skick och form denna gång. Jag får fundera lite under veckan kring balans och utrustning".