Eftersnack V75 Eskilstuna 16/9

Publicerat: 17 Sep, 10:04

Toppen:

+++ Dear Friend gjorde debut för Daniel Wäjersten och visade åter att det är en tävlingshäst av bästa märke. Vi är imponerande av både häst och tränare som när hon är tio år gammal kommer tillbaka och vinner på 10-blankt utvändigt ledaren. Erik Adielsson skötte tömförningen ypperligt och att hon blir att räkna med i Sto-SM står helt klart.

++ Uppfriskande klart hela veckan från Magnus Djuse och sambo Susanne Frang som var rejält uppåt på chanserna med Luv You Schermer i en välfylld spårtrappa som välkommet lyfts in på V75-kupongen. Magnus tog inga fångar utan styrde resolut på fram till ledningen och väl där var hästen ohotad, snyggt av tränare, häst och kusk!

+ Boli You S.M. och Dante Kolgini stod båda för en utmärkt prestation i inledande Bronsdivisionen där Dante visade fin kyla när tåget gick på sista bortre långsidan. Det gick snabbt där och då och att bida sin tid i andraspår visade sig vara ett utmärkt drag. 08,5/400 räckte gott och väl för att slå av övriga fältet!

Övrigt

Denarius värmde riktigt bra och följde upp med en stark prestation i loppet. Passas nästa gång även om vi inte är ensamma om att notera den fina prestationen.

Belgique bjöds en fin invändig resa men tog tag i grejerna rejält när han fick order om det över upploppet. Värmningen var också en plusvaritant och formen sitter där för dagen.

Rosemary Tile lyfte vi fram som värmningsvinnare på DD-Slutspelet och prestationen i loppet var också av bästa märke även om det blev för tufft att nå fram till seger efter att ha fått gå på i tredjespår tidigt. Passas nästa gång...

I övrigt noterar vi med glädje det rejäla inslaget vi fick på Slutspelet som summerar ett netto på 431.038:- efter att vi hamnat helt rätt på den matematiska lappen. Vind i seglen när vi tar sike på nästa veckas trav!

/Alexander Holmström