Eftersnack-V75 Halmstad 10/7

Publicerat: 12 Jul, 08:53

De spelare som redan hade lämnat in sin V75-kupong satte kaffet i halsen när Vikens High Yield galopperade i en provstart innan loppet. Han skötte sig dock sedan i loppet och vann enkelt från ledningen. Vi fick en omstart, men frågan är om det inte borde ha varit en omstart till? Det tyckte i varje fall Adrian Kolgjini som var mäkta upprörd på domarna efter loppet. Zio Tom Jet fast med sparat i rygg på ledaren, men det sa inte mycket då loppet blev billigt. 

Nouba Mom var bara bäst i V75-2 och fångade in favoriten Condior efter en stark långspurt. "Kändes bättre än någonsin", tyckte "Lilljämten" om vinnaren i en segerintervju på TV4. Magnus Djuse vann även med Ol Dono Lengai som visade fin styrka vid seger i V75-4.

Cyber Lane spetsvann V75-3 och gick som oftast undan snyggt på norsken och tussarna, men det ska erkännas att hade vi fått spela live i sista sväng hade vi tömt lädret på Short In Cash som såg klar ut i det läget. Johan Untersteiner tog även en dubbelseger i V75-5 där mysiga Global Beware vann före Behind Bars. 

Omgångens intryck stod Laradja Vrijthout för då han flög till spets i biken och brakvann från ledningen i stor stil. Omgången avslutades sedan med Kali Smart som har hittat en växel utan skor och bara var bäst i stoloppet.

Toppen: Laradja Vritjhout.

Floppen: Baron Frontline.

Spela nästa gång: Ingo.