Eftersnack V75 7 oktober

Publicerat: 08 Oct, 09:42

Bodens höstomgång på V75 är avgjord, det blev 26.215 kr i utdelning på sju rätt och inga större spelframgångar för vår del. Tävlingsdagens behållning var Olly Håleryds uppvisning i V75-4.

Toppen
+++ Olly Håleryd
var fullständigt överlägsen. Ove A körde resolut fram utvändigt ledaren 1050 kvar, tog över 800 kvar och Olly förnedrade motståndet via 11,9 sista 1000.

++ Jennie Eks kanonstyrning med Laradja Vritjhout. Hon tog iväg honom från start, hittade ett bra rygglopp och väntade kallt med attacken till 250 kvar, det resulterade i en mycket lätt seger.

+ Star Muscle fick fin resa i högt tempo men avgjorde väldigt lätt över upploppet och det såg klart bra ut fr klassen.

Floppen
Head Run
fick ge sig i spets, det var en besvikelse. Sen var det väldigt många galopper i loppen trots att banan såg ut att vara i toppskick, det är trist och gör loppen lite småtråkiga.

I övrigt
Tränardubbel till Daniel Wäjersten då Load Master serverades ett perfekt rygglopp av Erik Adielsson och avgjorde väldigt på speed medan Mats E Djuse dirigerade allt i spets med Roms Pays Off som är tillbaka. Wäjersten själv tog en kuskseger med Ola Åsebös Star Muscle. Man måste gilla Zargo, en väldigt kapabel häst och då man hör historien om hästen fastnar man ännu mer för honom. Jamie Sisu var rejäl då han vann från utvändigt ledaren och plocka ner favoriten I’ve Got Pepper som inte imponerade i spets.

Mycket mer om omgången får du i vår podd som vi släpper måndag eftermiddag. Då kommer vi med garanti även prata om V75 på lördag, en riktigt superdag på Solvalla. Missa inte podden!