Uppsnack V75 Solvalla 5/11

Publicerat: 05 Nov, 10:04

Full pott på samtliga V75-system och spiken 10 Demon 45% var mycket läcker då han enkelt rundade övriga och vann med krafter sparade. Även 1 Pingis 12% spikades på rank och spel, och där kunde vi bara sitta och njuta när luckan kom i sista sväng. Tyvärr favoritbetonad i övrigt och det vara bara cirka pengarna tillbaka på samtliga system. Nya tag idag då det är Breeders' Crown semifinaler med V4 samt V75 från Solvalla, dessutom inleds dagen med Kriterivinnaren Fame And Glory! 

Vi tänkte bjuda på två drag inför dagen och vi börjar med V4 där vi tycker att 11 Jobiline Ridge är helt bortglömd i V4-4. 

Analys -  Jobiline Ridge var hårt betrodd i Oaks försök näst senast men fick nöja sig med en fjärdeplats och gick inte till final. Senast på Axevalla fick hon överta ledningen efter 600 meter och sedan blev segern mycket enkel med krafter sparade. Jepson var mycket nöjd efter loppet och hon är inte sämre än övriga här. Känns också som att formen är på väg uppåt och får hon gå med i rygg på favoriten 9 Ninetta Boko under slutrundan kommer hon att fälla många i spurten! 

Även V75 spelet ser intreesant ut och våra spikar är inte favoriter. Breeders' Crown semifinaler betyder att de fyra första i mål går till final, vilket kan påverka loppen och är såklart inbakade i analyserna. 

Vi bjuder på ett drag i V75-5 3 Savastano. 

Analys - Var trea i Kriteriekval bakom Fame och Frank. Strulig inledning senast, men höll bra. Håller både vi och Adrian högt och från ett bra läge är han spännande. Singelprocent vid publicering lockar!