Storvinst på V86! 1,8 miljoner kronor!

Publicerat: 28 Nov, 22:27

Vilken härlig kväll! Vi spikade Cashback Pellini på rubbet och på Rank och Spel fixade Callmeawinner "utgångskravet". Efter värmningarna spikade vi Frankie Brodde på Slutspelet och vi fick in samtliga tre system (inkl. det reducerade) med totalnettot 1.842.655 kronor! 

Ni som köpte V86-tipset här på hemsidan kunde läsa följande motiveringar av våra fyra vinnande tipsettor samt "podd-draget", 2%-aren Mountain Cleaver:

Vi hoppas i stället mer på 2 FRANKIE BRODDE (22%) som vi tror det är dags för nu! Han såg fin ut med sparat i mål senast och förutsättningarna i kväll är perfekta med spår två och litet fält. Känslan är att det kan bli rejäl körning mellan 3,4 och 6 (kanske även 5?) från start, vilket bäddar för att Frankies sista 800 kommer bita riktigt bra!

4 MOUNTAIN CLEAVER (2%)har preppkörts varje gång under hösten med matglade tränaren i vagnen och hon är rolig då hon "lättas" med Erik, hon har vunnit tidigare på Solvalla med EA i vagnen, minns även hennes vassa upplopp i skymundan i julas bakom femoddsaren Double Exposure. Hon avslutade bra via 12/800 senast, även om hon hänger ner lite vilket drar ner intrycket. Hon ska ut i ett lopp i Finland 3/12 så det är finsk matchning som gäller.

3 CALLMEAWINNER (33%) slutade fyra i danska Stoderbyt för tre starter sedan, svek gången efter på V75 och hade pausat i två månader inför loppet senast. Uhrberg körde resolut med henne, övertog ledningen efter 600 och hon vann sedan enkelt med gott om sparat i mål. Hon visade startsnabbhet bakom bilen 25/8, vi är inne på att hon tidigt sitter i spets och därifrån tycker vi hon har bäst chans i loppet. 

4 IGLESIAS BOSHOEVE (16%) har varit hårt spelad i varje start, men inte imponerat och var chanslös mot Tinten på Mantorp. Vi tycker dock att han var klart förbättrad senast efter en liten paus. Trots att han var med i en 11-öppning hade han torrt spurtkrut via 11,9/400. Björn valde bort rygg ledaren för att gå ut i en trött rygg i sista sväng, möjligt att det kostade honom segern och en indikation på att hästen kändes bra. Han bör spetsa och får han bestämma en bit kan han rinna undan till smaskig procent. 

9 CASHBACK PELLINI (33%) var rejäl vid segern senast på Halmstad. Det gick i 09-tempo när han sköljde fältet på baksidan och han vann enkelt. Förhoppningsvis är han ännu lite vassare med tätare starter, spåret passar perfekt liksom distansen. Känslan är Christoffer kommer slå slag i saken tidigt, skicka fram i dödens och visa vilken häst som är bäst! Vi spikar. 

Stort grattis till alla kvällens vinnare! Med råg i ryggen tar vi närmast sikte på V4 från Bergsåker där vi har bra snack med Ulf Ohlsson och roliga skrälldrag.