Eftersnack V75 Bergsåker 1/7

Publicerat: 01 Jul, 23:06

Det som hela veckan såg ut att bli en V75-omgång i ösregn slutade med strålande sol och perfekta förutsättningar när STL Finalerna samt finaleran i E3 för killarna samt tjejerna skulle avgöras. På spelet blev det ingen framgång då det var en favoritparad, vilket gör att vi har jackpot och hela 24 miljoner extra i potten nästa lördag då V75 avgörs på Halmstad. 

Topparna: Flera grymma prestationer denna lördag och det är svårt att ranka dom! 

+++ V75-7: 7 Great Skills följde upp den grymma insatsen från senast och var nästan ännu bättre nu då hon korssade killarna från dödens. Plockade ner Kagan enkelt och vann på 1.11,0/2140 meter, en galen prestation och det är inte många som är bättre än henne bland tjejerna i världen. Även plus för Daniel Wäjersten som fortsätter att presenstera hästarna i ett galet bra skick! 

++ V75-3: 3 Expo Wise As skötte sig från start och Alessandro Gocciadoro kunde tidigt köra sig till ledningen och sedan var detta en defelering hela vägen. Han vann med "hela" upplopppet och såg helt okörd ut på 1.12,4/2140 meter. Alessandro i tårar efter loppet och man förstår när han säger att det är det bästa han någonsin tränat, vilket framtid som väntar för honom och det finns fortsatt saker att göra på honom utrustningsmässigt! 

+ V75-1: 7 Felicia Zet var återigen bara bäst och vann trots tredjespår till dödens. Hon blir bara bättre och bättre, lika är så är det inte många ston som är bättre än henne för dagen! 

Flopparna: 

V75-5: 4 Greensboro Zet kom aldrig in i matchen och det var inget drag i honom, kan bättre! 

V75-6: Obsegrade 1 Kinglet Bird orkade ej från ledningen och Janne Korpi sa att övernattningen inte hade fungerat som bäst. 

Spela nästa gång: 

V75-1: 10 Mellby Joker satt fast med rubbet och såg fin ut, spännande med spetsläge nästa gång! 

V75-5: 12 Sultan Sea kom aldrig in i matchen men såg fin ut och har toppform, passas med bra läge nästa gång. 

V75-6: 4 Käraste Sisu samt 12 Kitty Mearas värmde båda strålande och gick i mål med sparade krafter, passas.