Eftersnack V75 Solvalla 27/11

Publicerat: 28 Nov, 15:02

Toppen
+++ Duellen mellan Admiral As och Emoji i V75-5 blev omgångens höjdare. Plus till Flemming som verkligen tävlade och gav allt och plus såklart även till Admiralen som vann trots att han var som bäst för dagen. Välförtjänt vintervila väntar för honom. 

++ Mellby Free vann busenkelt från ledningen och fick ett fint slut på en ruggigt bra tävlingskarriär. Hon ser inte mycket ut för världen, men hon har levererat sedan dag ett och i och med segern klev hon över 10 miljoner intjänat. Hatten av! 

+ Proseco går från klarhet till klarhet och det blev en ny bekväm seger den här gången. Vasst tränarjobb av Carina och Adrian har verkligen förvaltat chanserna bakom honom på bästa sätt. 

Floppen
Gooner kom planenligt till ledningen och med 1.13,1 på varvet såg det upplagt ut, men han var trots det tidigt slagen och felade även uppgivet 100 kvar. 

Spela nästa gång
Det mesta blev fel för Johan A och Lucifer Lane under vägens gång, men bortsett från det såg Lucifer kanon ut över upploppet och han har verkligen gjort sig förtjänt av en V75-seger.. Med spetsläge nästa gång? 

Inga större framgångar för vår del den här lördagen, men då utdelningen stannade på dryga 16 000 gör det ändå inte jätteont.. Vi ser i stället fram emot Bergsåker kommande lördag där vi återigen får med oss extrapengar i potten!