Uppsnack V75 Rättvik 5/8

Publicerat: 05 Aug, 09:38

Fin spellördag att vänta med jackpot på V75 och prognosticerat 44 miljoner i sjurättspotten att vara med och göra upp om. Rättvik står som värd och de två senaste åren har det blivit rejält svårlöst med dryga 700 tsek 2021 och jackpot på sjuorna i fjol. Vi har två starka spikar i materialet och därtill en god del speldrag som åter kan sätta färg på V75-utdelningen.

I V75-5 har vi en klar favorit i 6 Southwind Boko men det finns roliga bud där bakom och vi håller upp 9 Precious Thing högt i ranken. Jörgen S Eriksson lade ut texten enligt följande när vi stämde av läget med honom.

” 9 PRECIOUS THING (V75 -5 ) var jättefin senast i ett tufft lopp på Solvalla och formen är bra. Hon har haft en del problem med pollen men det verkar okej nu så jag tror att hon kommer göra ett bra lopp återigen. Spåret är hyggligt men jag hade gärna sett att vi hade rygg på en snabbare häst än Samedi. Kusken får välja taktik och jag tror att hon kommer göra en fin insats. Inga ändringar.”

Slutspelet drar igång och rapporterar som vanligt vid 15.20 för att fånga in den senaste informationen, häng gärna på då! Vi vill också passa på att pusha för söndagens V75 från Dannero där Kallblodskriteriet ska avgöras, norrlandsredaktionen har slipat knivarna och det ser riktigt spännande ut!

/Redaktionen