Uppsnack V75 Jägersro 22/4

Publicerat: 22 Apr, 13:54

Det är varmt i Skåne, vi kan förvänta oss en snabb bana och flera spetsvinnare, som alltid den här dagen. Hemmalaget har haft bra att träna på i vinter och kommer laddade inför V75. På Jägersro är spår ett bakom vingen extra gynnsamt, även om spår fyra och fem som alltid är bäst, det är bra att följa med i draget bakom startbilen. Banan är bred vilket gynnar de snäva spåren i voltstart kontra andra banor. Vi lanserar ett spännande system med spik på en icke-favorit samt utgång på en singelprocentare.

I V75-1 ger vi tipset till 5 YUVARAJ (15%) som var riktigt bra som unghäst, imponerade vid seger på Solvalla, var trea i Derbykval och matchades mot San Moteur och sådana hästar. Han hade ett misslyckat fjolår, tappade självförtroendet och bjöd inte till i loppen, men i Johanssons regi har han hittat tillbaka till det han en gång lovade. Han visade gryende form redan på Jägersro i höstas där han sköt till vasst efter sent fritt och senast i årsdebuten var han frän när han knuffade bort Indigo ur fältet och sedan bara sköljde över fältet i en 06-speed och vann skitlätt via 8,5/700. Vi är inne på att han kan riva åt sig ledningen här, men han kan vinna även med ett rygglopp och han är given tipsetta på intrycket senast. 9 BOTTNAS IDOL (7%) var 19 för 10-spelad mot Yuvaraj (21-oddsare) senast. Han var sämre då, även om det var godkänt på klockan, så visst kan man sätta frågetecken inför detta, men vi tycker att spelarna har överreagerat på den insatsen och när han nu är singelprocentare vore det märkligt att släppa honom på en sämre insats. Två givna streck för oss!

I V75-2 köper vi inte att 2 BEACHCOMBER ska ha 20% av insatserna i loppet. Billiga segrar och tuffare emot nu. En annan överspelad häst i omgången är 6 TOUR EIFFEL (16%) i V75-5. Tuffare emot och risk för grovjobb. Nej, tack!

Nu kollar vi värmningar inför Slutspelet som släpps kl 15:20. Missa inte V4-tipset (start kl 14:45) som finns att köpa. Vi lirar med faktorer på V4 och har en riktigt stark spik.