Uppsnack V75 Eskilstuna 3/6

Publicerat: 03 Jun, 10:19

Bra inslag igår på V64 med över 50 lax netto och ni är vi laddade för V75 med jackpot från Eskilstuna! 

Fint väder att vänta och vi gillar omgången på förhand. Vi är som vanligt taggade och kommer vara på plats för att kolla värmningar och lyssna vad som sägs på stallbacken. All den infon vet ni väl att ni som vanligt hittar i slutspelet som drar igång från 15:20! 

 

Vi bjuder på lite uppsnack inför V75-6 som är Gulddivisionen. 

9 Admiral As blir lite av en rutin favorit och visst är det spännande att han gör debut för Daniel Redén. Daniel är väldigt nöjd med hästen i jobben men han har tydlig med att han inte har några krav på hästen utan bara vill lära känna honom och hoppas att han sköter sig. Låter inte som någon offensivt upplägg och vi kommer att gardera! 

Vi lyfter istället fram 5 Revelation som vårt förstaval i loppet. Han var läcker i två lopp hos Nurmos i höstas. Först gick han tokbra till slut efter ett strullopp och sedan vann han från utvändigt ledaren och såg smällfin ut. Han blev veterinärstruken på Färjestad i januari och har haft en paus. Nu låter det åter bra på honom. Han har hygglig chans att hitta till spets och är han sedan lika bra som i höstas är det en bra chans!