Eftersnack-V75 Örebro

Publicerat: 01 May, 17:29

Toppen:

+++ Magnus Djuse tog en snygg dubbel efter vassa styrningar. Iceland Falls avslutade 07,5/400, vilka kliv hon har tagit efter en vinter i France!

++ Hefner Am spurtade storstilat. Blir en spännande outsider i finalen!

+ Nej, vi kan inte påstå att han imponerade, Önas Prince, men han vann loppet och det var med bakskor och vanlig vagn. Nu kan Nordström vässa honom och med barfota runt om och bike kommer han vara förbättrad i Elitloppet. 

Floppen:

Beads var en snackis, men galopperade dubbelt. Syn i Meadow Roads lopp?

Spela nästa gång:

Cash And Carry såg ut som en bomb efter galopp och knuffade övriga i mål. Brother Bill avslutade 08,5/700 med full fart genom mål. Med en bra prestation i Meadow Roads lopp är den rosa biljetten biff!

I övrigt:

Castor The Star trodde vi mycket på och han spetsvann knappt men säkert. Westholm orsakade en omstart, men höll nerverna i styr och spetsade även i den giltiga starten.

Kentucky River vann enkelt utan att plågas i ett märkligt lopp där Livi Power rusade på i spets. I stoloppet skrällvann vår A-häst Cute And Charming efter en spårsnål resa och ett snällt lopp fick även Falcon Eye vid seger i Örebro International. Hipster Am höll undan från spets där vår idé Eros Zola straffade ut sig med galopp. 

Mer snack om loppen i podden som släpps under måndagen. Där gästas Andreas och P-A av Solvallas sportchef Anders Malmrot, som var på plats i såväl Örebro som på Vermo och har säkert många spännande intryck att förmedla. Podden släpps runt lunch.