Eftersnack Romme 18/12

Publicerat: 19 Dec, 19:25

Toppen:

+++ Bellfaks var det bra snack på och han levererade också. Första rycktussar behövde inte användas så dom har han sparade till nästa gång. 

++ Insatsen av Milligans School var femstjärnig och visst kan det väl vara aktuellt för Tarzan att testa honom i Prix d’Amerique en gång till?

+Unique Juni spurtvann lätt efter en fin resa och hon är en häftig märr, vilket Jörgen också pratar om i den här veckans poddavsnitt där han gästar. Hon ska starta på över vintern, närmast i finalerna på Solvalla annandagen och till våren väntar avel med Readly Express. 

Floppen:

Var inte svårfunnen den här veckan, Erik Adielssons styrning med 13-årige On Track Piraten var absolut inte bra och det höll han också med om själv och tog på sig dumstruten. Likväl var det inte speciellt bra av Örjan med Milligan heller som knappast förlorar loppet om han bara lugnar sig litegrann med körningen under vägen. Nu körde man det istället i halsen åt Milliondollarrhyme som såg fin ut och startar på kolstybben i Paris om fjorton dagar. 

Lira nästa gång: 

Digital Lucky strulade det mycket för och det fanns en hel del sparat. Dark Roadster var stark utvändigt om Chapuy och är i fin form. /Dennis Palmqvist