Uppsnack V75 Boden 17/6

Publicerat: 17 Jun, 10:29

Med en fin spelvecka i ryggen är vi nu framme vid höjdpunkten, detta när V75 ska avgöras i Boden. Vi drar traditionsenligt igång lite senare än vanligt med start för V75 20:30. Omgången kryddas med jackpot och vi är riktigt laddade! 

Är det uppvisning att vänta av världsstjärnan Francesco Zet i avslutningen eller kan det blir problem från innerspåret? Vi har planen klar! Flera intressanta fynd i omgången och vi lyfter fram 1 Olea Håleryd (V75-6) som ett av dem. Vi är inne på att hon kan hitta till ledningen härifrån och därifrån släpper hon inte gärna förbi sig någon. Vi blir inte alls förvånade om hon spårar runt om och som spelad till 6% är värdet högt!

Bra snack från stallet kring vår tipsetta 3 One More Chance (V75-2) 

"Det är en häst som vi tror en hel del på framöver och i årsdebuten var han tunt jobbad och behövde loppet. Han har varit bra sedan och skall fortsatt vara på rätt väg och gick ett fint banjobb inför det här. Han är stark och klarar långa lopp och jag tror heller inte att han är beroende av ryggresa. Inga ändringar" säger Filip Lindholm i stallet.

 

Vi är på plats och följer värmningar och snack från stallbacken under kvällen och Slutspelet hänger du med på från 19:30. Nu kör vi!

//Redaktionen