Eftersnack V75 Eskilstuna 2/7

Publicerat: 03 Jul, 12:29

En mycket svår rad gjorde att ingen hittade 7-rätt och att det blir mycket pengar att spela om nästa vecka i Halmstad. E3-finalerna var i fokus denna dag men varvades däremellan med STL-finaler och sportsligt var det en mycket bra dag! 

V75-1 gick till Alessandro Gocciadoros 5 Born To Run där Magnus A Djuse i sulkyn gjorde allt rätt. Tidig ledning sedan blev segern aldrig hotad även om 3 L.A.Boko gjorde det bra som tvåa från dödens. Vi hade 1.09,5 sista 800 på klockan och hästen är som Alessandro Gocciadoro sa inför säsongen "Riktigt bra!". L.A.Boko nämnde jag och han var stark som tvåa, en spännande häst inför Derbyt som är det stora målet i år, plats till 8ggr pengarna, varför inte? 

V75-2 vann en överlägsen 7 Calamari från dödens men här var det många som underpresterade och kom bort. Bra inats även om travet inte flöt perfekt under loppet. 6 Django Silver värmde grymt men fick inte till det i loppet och bröt mycket i kurvorna. Spurtade bra som trea över upploppet men känslan var helt klart att något störde honom. 

Sedan kom skrällen som ställde samtliga spelare schack matt och vann till 0,22% och hela 124ggr pengarna. 12 Sparven flög fram längst ut i banan och kneppte en tapper 3 Eireann och Örjan Kihlström på linjen. Vass spurt i ett lopp som blev konstigt kört och som gick undan, viket gjorde att hästaran bak i kön kom in i matchen. 

Killarnas E3-final gick till Torbjörn Jansson och Roger Wallman tillsammans med 1 Bedazzled Sox som spårade från start till mål. 5 Pure Atlas var inte nära att sätta en fot rätt och obesegrade 2 Corazon Combo fick göra jobbet utvändigt om segraren vilket blev för tufft. Vi hade skrällfeeling för 11 Coquaholy som värmde upp strålande i biken men där blev allt fel. Kim styrde på 1600 kvar men blev hängade, vi tar iallafall med intrycket före loppet på honom. Snack var det också om 9 Nuzzle´EM men han visade inte heller några extra och slutade långt efter vinnaren. 

Avslutningen gick till hemmatränaren Markus B Svedberg tillsammans med 6 Certainly som vann enkelt före 4 Dream Creation. 

Topparna: 

+++ 5 Born To Run

++ Torbjörn Jansson seger med 1 Bedazzled Sox 

+ 4 Sam The Man som vann enkelt från ledningen och verkligen har utvecklats! 

Flopparna: 

V75-2: 2 Agassi Broline kastade in handukten från ledningen. 

V75-4: 11 Amalencius B.B. fick inte alls travet att stämma och hade inte sin bästa dag. 

V75-6: 5 Pure Atlas var inte nära att sätta en fot rätt och han orsakade även en omstart där han var oregerlig.