Eftersnack V75 Åby 10/12

Publicerat: 10 Dec, 23:37

Rolig omgång på förhand som kändes spelvärd men det roliga var över för oss direkt då vi spikade Titan Yoda på rubbet, utdelning blev inte oväntat mycket hög och V75 på Åby i vintern är svårslaget! 

Topparna: 

+++ 4 Blue Boy Face bara starkast från dödens och svarade bra på tussarna när det skulle avgöras, häst vi verkligen gillar! 

++ Nicklas Korfitsen mäktade med en dubbel tillsammans med 8 Enjoy Banker (V75-5) samt 1 Thai Sansa (V75-7), vass kusk! 

+ Elitloppstrean 3 Mister F.Daag köev bara runt dom vi cirka 10-fart sista 700 i tredjespår och var grymt bra! 

Flopparna: 

V75-1: Örjan Kihlströms styrning med favoriten 3 Titana Yoda var oerhört svag och vi köper inte alls snacket efter från Örjan att hästen inte skulle klara av att dra tåget i spåren, för dåligt bara! 

V75-3: 1 Rackham spetsade från innerspåret och då trodde iallafall jag att han bara skulle vinna. Men han var slagen 300 kvar och slutade oplacerad och var mycket svag, även 6 Aetos Kronos var inget extra men svårt att sätta för höga krav på honom! 

V75-7: Såklart lite färgad då vi vill ha Uhrberg med 3 Nova Mahiron, men vad är det för styrning Olle Alsén svarar för med 7 Joy Alissa? Feeling är att hästen såklart blir lte het men inte så pass att han inte hade kunnat ta en lugnare dödens och inte köra 10-fart på varvet. 

Spela nästa gång: 

V75-1: 3 Titan Yoda får man väl spela nästa gång igen? Jag tar också med mig hur 8 Donizetti värmde upp och att hab stod för en mycket rejäl insats, ska poletten falla ner på riktigt nu? 

V75-2: 5 Fabror Melker nästa gång i ett V64-lopp på Halmstad, SOS? Han såg fin ut! 

V75-3: 2 Pacific Face vinner detta om 1 Rackham är bättre, öppnade även bra från start och långsammare banor nu på vintern gynnar verkligen honom! 

V75-4: Galen form på 9 Tasherit! 

V75-7: 11 Nanny´s Girl värmde väldigt bra på 14/300 meter även om det blev en galopp tillslut, vi gillade intrycket och hon följde upp det intrycket men en vass avslutning, passar framöver! 

// Lukas