Eftersnack V75 Bergsåker 4/12

Publicerat: 06 Dec, 00:22

Toppen
+++ Prestationen Kia Ora stod för var av det svettigre slaget och de tre plussen delas ut till både henne men kanske framförallt tränare Oskar Kyllin-Blom som fått otroligt fin snurr på stoet. Inte det bästa för oss spelmässigt denna gång men hyllas den som hyllas bör! 

++ Magnus A Djuse lurade brallorna av Andreas Lövdal i V75-6 då han istället för att ”standardbacka” från ett drygt halvvarv i tredjespår satte allt på ett kort och körde till och fick därmed överta spets vilket blev receptet på vinst. Ståpälsmove som spelade oss rätt i händerna som gick på hästen på Slutspelet Dagens Dubbel efter en kanonvärmning. 

+ Tekno Jerven visade att han har kapacitet nog att vinna även med en galopp på vägen, det är en härligt karismatisk häst far och son Jonsson har i sin vård.

Floppen
Albert Zonett trodde vi mycket på inför tävlingarna men från ett svårt läge kom han inte in i matchen någon gång, han kan bättre än så. 

Spela nästa gång
Krakas värmde kanon men blev fast med exakt rubbet i V75-1 och ska definitivt passas i kommande lopp. Stall Jan Ove Olsen har riktigt fin snurr på verksamheten.

V75 blev för svårt för oss denna gång där Jaques Noir skrällde rejält. Fint betalt på sjuan med 961.090:-i belöning för de som hittade alla rätt. Dock en fin revansch för oss på DD-spelet där vi betalade mest för komben Dwayne Zet – Global Lover och fick nästan nio lax i netto!

/Alexander Holmström