Eftersnack V75 Romme 25/2

Publicerat: 26 Feb, 11:38

Inga framgångar för oss spelmässigt den här gången. Utdelningen blev drygt 300.000 på sju rätt. 

+++ Till Four Guys Dream som ser ruskigt bra ut och trots lågt tempo en bit under vägen kunde han bara blåsa till dom från andra ut via 09,1/600 med oryckta tussar. Stefan Persson var inte försiktig med lovorden efteråt och spännande att se hur långt det kan bära i år. 

++ Hell Patrol var överlägsen i Silver efter att det varit tuff körning inledningsvis mellan trion Marre’s Dreamboy, Kimi Di Quattro och Dixie Brick. Örjan serverade sin springare en perfekt löpning, gick ut i tredje 1100 kvar när det stöttes bakifrån och via 10,9 sista rundan var Hell Patrol som sagt överlägsen. Tapperhetsmedalj till Marre’s Dreamboy som höll till andrapriset.

+ Till Carl Johan Jepson som var 100 % på V75. Tre styrningar gav tre segrar med Jello W. , Dream Sensation och Benita Winner. 

- Får väl ändå gå till Click Bait, fick bestämma i ledningen i sin comeback men var utan chans att segerstrida och fick nöja sig med fjärdepriset. Behövde väl loppet så klart och bättre barfota men den här gången får han inga plus. Även Alert Kronos passar in i denna kategori. Fick bestämma i ledningen men såg ut att ramla ur i stilen i sista sväng och fick nöja sig med åttondepriset.

Lira nästa gång: Jätteskrällen Appasso hade krafter kvar i mål i Brons och kan vara värd att passa i nästa start.

Under måndagen kommer podden ut som vanligt där det blir mer snack om omgången - missa inte att lyssna på den!