Eftersnack V75 Halmstad 9/7 och Jarlsberg 10/7

Publicerat: 10 Jul, 19:47

+++ Rackham stod för en ryslig insats när han tog sin första seger i gulddivisionen, det lär komma fler som det såg ut igår. Hidalgo Heldia var helt överlägsen och tävlar i för låg klass just nu, spännande att se vart han tar vägen. Best Ofdream Trio var helt grym på söndagen efter en tuff resa och kom hem på 11,0 över full väg. 

++ Black Fire var helt överlägsen i lärlingsloppet för Gustav Johansson som tog en dubbel efter två perfekta styrningar. 19-årige Gustav kör väldigt moget. Adde S.H. var bara bäst från dödens och han är rejäl, speciellt på kort distans. På söndagen fick vi se både Odd Herakles och Stoletheshow vinna sina lopp som favoriter där den sistnämnde hyllade Ulf Thoresen i dennes lopp. 

+ Jeans’n Passion var återigen rejäl vid sin seger och fortsätter sin fina utveckling hos Joakim Lövgren. 

Floppen 

Ordet flopp är kanske för starkt då han blev målfotoslagen men Ture L.A. borde ha vunnit Bronsdivisionen då Johan fick bestämma som han ville i ledningen. 

Lira nästa gång: King Of Greenwood som flög fram till slut igen, Sidney Celeber som aldrig fick fritt i samma lopp och Crashed Eggs som flög fram till slut.

 

Snackisen från tordsagens sprintermästardag och lördagen var utan tvekan outridern Camilla och hennes häst Simon som fick rycka ut dubbelt under torsdagen och fånga lösa hästar. Häftig yrkesskicklighet och förhoppningsvis är outriders i Sverige för att stanna.