Uppsnack V75 Bergsåker 1/7

Publicerat: 01 Jul, 10:14

Topptävlingar denna lördag med STL-finaler samt finaler i E3 för killar och tjejerna!

Enligt alla prognoser ska det regna mycket under dagen och i fredagens V75-sändning sa banmästarern att det eventuellt kan bli skor på samtliga hästar. Något som blir mycket viktigt att följa upp under dagan. Blir det krävande förutsättningar ökar potentialen för skrällar och vi tycker omgången på förhand ser klart rolig ut.

Vi bjuder på ett drag i V75-6, vilket är E3-final för tjejerna. 1 Kinglet Bird blir favorit och hon kan givetvis vinna detta. Men segrarna i Finland har varit mot enkla gäng och även om det såg bra ut senast vill vi se hur bra hon egentligen är då hon nu kommer få bekänna färg från ledningen på en tung bana. 

VI väljer att varna för Alessandro Gocciadoro 5 Esperia Font med Elitloppsvinnaren Gabriele Gelormini i sulkyn. 

5 Esperia Font 8% har det hänt mycket med den sista månaden och även om vi gillade vad vi såg när hon vann hemma i Italien så är hon klasser bättre nu. Såg ut som en rund miljon på Solvalla men klättrade i ryggar och fick inte chansen i tid för att vinna loppet. Senast exploderade hon till ledningen och behövde aldrig anstränga sig för att enkelt vinna loppet. Det blev ett bra spår för att kunna överraska startsnabba hästar på insidan och med toppkusken Gabriele Gelormini upp finns alla nycklar för att vara vinnaren av loppet.

Vi är som vanligt på plats och kollar värmningarna som kommer att vara viktiga idag. Slutspelet sätter igång 15.20, häng gärna på! // Redaktionen