Eftersnack V75 Gävle 20/5

Publicerat: 21 May, 11:13

+++ Måste Mister Hercules få, han vann Prins Daniels lopp genom att i princip hänga i tredjespår runt om. 1,09,7 kom han hem på efter att Kia Ora dragit på i ursinnigt tempo vilket bäddade för en bra segertid. Hercules belönades med en Elitloppsbiljett som man nu under morgonen också valt att tacka ja till så honom får vi se som en av dom sexton bakom bilen om en vecka. 

++ Till Blumen Indal som var fullständigt överlägsen i Silverdivisionen och kommer nog få en spännande sommar här i Sverige för Gocciadoro. 

+ Poleposition är det bra snack kring och han visade att det inte bara är snack utan han är riktigt bra, fullständig lekstuga i Klass II för honom och det känns som att han kommer dyka upp i stora fyraåringslopp senare under säsongen. 

- Får vi ge Joe Dalton som föll tillbaka i gamla synder, blev för hetsig och även om det var någon utrustningsdetalj som gick sönder så var inte det orsaken till galoppen utan han var helt enkelt för het och i princip skentravade från start som Magnus Jakobsson beskrev det efteråt. 

Lira nästa gång: Global Bookmaker gick riktigt bra bakom Blumen Indal i sin årsdebut och lär vara framflyttad till nästa start. 

Spelmässigt så hade vi satt sjuan med Joe Dalton och fått bra betalt eller satt sjuan på slutspelet om Doctor Gio vunnit vilket han gjort om Denarius inte blivit felaktigt utsläppt av en konkurrent. Vi tar med oss att det var nära och formen är bra in i Elitloppsveckan. Mer om omgången i podden som vi spelar in under måndagen så missa inte att lyssna på den!