Eftersnack V75 Färjestad 22/1

Publicerat: 22 Jan, 20:07

Toppen

+++ Svårt att frångå Amalencius B.B. i den här kategorin, hängande i tredjespår spelade ingen roll utan Örjan fortsatt bara framåt för att först landa utvändigt och sedan ta över spets på en 11-tid första tusen. Därifrån var han sedan helt överlägsen till stor glädje för ägargänget Stalletalltidibaren HB som visade rejäl segerglädje på publikplats. Väl iordningsställd av Timo och hästen visade det lite redan i värmningen som var av bästa klass. Spännande att följa framöver!

++ Quarcia såg urläcker ut i händerna på Tomas Pettersson när han kastade loss i fjärdespår 1100 kvar för att överta spets ut på slutvarvet. Det blev sedan enkelt till slut och tränare Roger Forslund har henne i ett härligt skick för dagen. 

+ Får ändå ges till Disco Volante som tog sin första seger sedan i Maj och visade att han fortfarande är att räkna med. Ingen toppform så klart men fyllde ändå på sitt konto med ytterligare 150.000 kronor, ett konto som innehöll drygt 5,5 miljoner sedan tidigare. Spets runt om var melodin och skötaren Jenny Gustafsson var rörd till tårar i segerintervjun. 

Floppen: Får Ble Du Gers, inte insatsen i sig för den var rejäl men han agerade väldigt trögt och det gör det svårt för kuskarna att hitta rätt med honom i loppen. 

Lira nästa gång: Anchor Man gjorde en rejäl insats i dödens och det är kanske inte hans likör egentligen men formen är verkligen på topp där och han behöver inte vara borta i finalen som väntar heller. Vi tar också med oss Västerbo Highscore från fredagskvällen på Örebro som comebackade efter ett års frånvaro och såg läcker ut över mål med fullt av krafter kvar. 

Fullständig genomgång av V75 och lite tips inför kommande vecka kommer i podden på måndag så missa inte det!

/Dennis Palmqvist