V75-tips till Skellefteå för endast 79 kronor!

Vi älskar V75! Totalt ligger vi 832.181 kronor plus på våra V75-förslag i år (januari till september) och vi är laddade inför lördagens V75-omgång på Skellefteå. Tangen Haap (bilden från seger i Elitkampen under Elitloppshelgen) drog ett svårt läge i Steggbest Minne. Hinner han fram till seger? Nu ger vi dig chansen att köpa V75-tipset (Rank och Spel) till Skellefteå för endast 79 kronor (ord pris 149 kr). Du får då tillgång till fullständig ranking, spets- och loppanalyser, intervjuer samt spelförslag. Vila inte på hanen - slå till direkt!

(Obs! Detta är spelinformation, inte ett andelsspel).

Trevlig helg och lycka till på spelet!

V75 Skellefteå

Första start 05 Oct 16:20

Rolig omgång från Skellefteå med open stretch som en extra krydda. Vi spelar med en fräck spik som inte blir favorit i jakten på miljonerna!

V75-1: Giant Shadow kommer med ett staket i raden och blir jätte lampa i inledningen från spår 8? Hur behandlar vi honom?

V75-2: Favoriten gjorde sitt livs lopp senast, var det bara en tillfällighet? Vi vet, detta vill ni inte missa!

V75-3: Kallblodslopp över kort distans och när vi kollar strecken fattar vi inte mycket! Här hittar vi omgångens bästa spik!

V75-4: Lågklassigt lopp där folket sprider strecken! Vi nöjer oss med ett lås som känns odyrkbart!

V75-5: Ska vår helg bli lika rolig som vi hoppas på känns det givet att gå emot favoriten! Rolig drag i A-gruppen utlovas!

V75-6: Carmine Am var tillbaka senast som en vinnare men är han att lita på? Vi reder ut!

V75-7: Storfavorit i avslutningen är vi algeriska mot men uppgiften här ser väl ”äckligt” bra ut? Men visst lockar det att gardera då man kollar procenten!