V75-tips till Jägersro för endast 75 kronor!

Hoppas du tog rygg på våra V86-tips i onsdags. He's Marvelous vann säkert från ledningen och spikades på rubbet. När vi sedan fick med båda skrällarna Actually (3%) och Elcamino Dimanche (5%) samt utgång på Caligula såg det riktigt spännande ut... Tyvärr föll vi på mållinjen då vi spikade Alvena Vagaboy (10%) som var tapper tvåa från ledningen i V86-7 och extra surt var det då vi hade med Sir Henry P.Hill (9%) på tre hästar i avslutningen... 35 lax netto på V86-materialet var en bra tröstpeng och nu laddar vi om för helgen.

Dubbla V75-omgångar står för dörren och vi är taggade till tänderna. På Jägersro lördag har vi TVÅ SUPERDRAG som båda är spelade på långt under 10% av insatserna! Bästa spiken är givetvis 6 Propulsion (V75-7) som står i en klass för sig, men vi har en spik till som vi tror hårt på.

Stärkta av onsdagens framgång så erbjuder vi dig möjligheten att köpa vårt fullspäckade V75-material till Jägersro lördag med 50% rabatt. (Obs! Detta är spelinformation, inte ett andelsspel).

Trevlig helg och lycka till på spelet!

Köp kampanjen (75 kr)