Propulsion är storfavorit i V75-3. Spikar vi, eller kan Elian Web hålla honom stången från ledningen? Relativt jämnspelat mellan tre hästar i V75-1 där Doctor Doxey Zenz är favorit. Vi tar ställning och spikar - är det "Doktorn" som får vårt förtroende?

Nu ger vi dig en exklusiv möjlighet att köpa V75-tipset (Rank och Spel) för endast 49 kronor (ord pris 149 kr). Du sparar alltså hela 100 kronor mot ordinarie pris! Obs! Detta är spelinformation/tips, inte andelsspel. För andelsspel hänvisar vi till andelstorget.se. 

V75 Bergsåker

Första start 11 Jan 16:20

V75-1: Tre stora som gör upp om man får tro på spelarna. Vi har inga problem att ta ställning och här kopplar vi grepp på omgången.

V75-2: Ängsborken har en nästan omöjlig uppgift om vi har räknat rätt. Det är laddat i buskarna och siktat har varit inställt på den här uppgiften. Det ser perfekt ut!

V75-3: Propulsion har sällan förlorat då han tävlat i gulddivisionen. Vann lätt i comebacken men kommer att ställas på större prov den här gången. Bara att spika?

V75-4: Jörgen Westholm selar ut loppets favorit Rocky Tilly vilken står helt perfekt till för att leda loppet. Vi kan inte låta bli att lyfta fram bästa hästen. Missa inte!

V75-5: Orutinerade hästar och Fluke som fått mycket spel är väl enkel i våra ögon. Många sprider på strecken men utgångshästen är given och bara att korka upp!

V75-6: Att Robert Bergh kör den stora favoriten är ingen hemlighet. Senast gick det helt på tok och man är ute efter revansch. Vi ser åter problem och har koll på motbuden!

V75-7: Det snackas verkligen om Arch Lane och comebacken senast var också ett positivt besked. Upp till bevis nu men går kvällen rätt serverar vi den rätta blandningen. Rygga!