Derbyt - en chans i livet. Vem tar hem den gula kavajen?

Äntligen är det dags för Derbyt på Jägerso. Sveriges bästa fyraåringar gör upp och vi ser fram emot ett spännande lopp som även är roligt spelmässigt. Blir det hemmaseger i form av Barack Face, blir Dancer Brodde svårtuggad i spets eller sätter Joviality grabbarna på plats?

Missa inte chansen att ta del av vårt DERBYPAKET till reducerat pris. I Derbypaketet ingår tips/spelinformation till V75 lördag och söndag (Rank och Spel). Det paketet kostar just nu endast 249 kronor (ord pris 338 kr). I tipset ingår fullständig ABC-ranking, spetsstrider, loppanalyser samt intervjuer - allt för att ge dig rejält med kött på benen inför helgen. 

köp 249kr


Vårt Derbypaket består av speltips/spelinformation och köpet går inte att ångra. Det är INTE ett andelsspel utan vill du köpa in dig i ett av våra andelsspel är det andelstorget.se som gäller. Slutspelet ingår inte utan endast Rank och Spel-produkten. Produkterna visas löpande under Mina produkter i inloggat läge (logga ut och logga in igen om du inte kan se tipset) och uppdateras följande tider: Fredag: V75 lördag (kl 15). Lördag: V75 söndag (kl 19).

      Spel från ATG - Åldersgräns 18 år - Stödlinjen 020-81 91 00 - Spelalagom.se