Vinner Propulsion (bilden) på nytt, eller är det dags för Makethemark? Missa inte chansen att köpa Travtjänstens V75-tips till Boden för endast 49 kronor (ord. pris 149 kr)! Våra Norrlandsgubbar har jobbat hårt med omgången och hittat flera vassa drag - det är läge att ta rygg! Tipset avser Rank och Spel-produkten med ranking, analyser samt spelförslag. Obs! Detta är spelinformation, inte ett andelsspel. 

V75 Boden

Första start 15 Jun 20:30

V75-1: Här finns det frågetecken kring hur startmomentet hanteras och det är tryggt med ett ekipage som bevisligen inte har sin akilles i det momentet. Kan vi det här så känns utgången rätt given.

V75-2: Digga Zappa kan vara kul en lördagkväll men i vår värld känns det inte seriöst och bakom vårt drag blir det en mycket roligare kväll. Häng på och ta draget!

V75-3: Örjan Kihlström med en av flera nyckelfavoriter i omgången. Coogan kommer att synas ordentligt och kanske vi har nyckeln i loppet med denna analys. Missa inte!

V75-4: långa bollar på Bengt? Nä, det svänger inte om Rubin den här gången och galopprisken är uppenbar...Här finns en av kvällens verkliga godbitar. Ta chansen!

V75-5: Stort värde om Örjan bränner av med favoriten och vi gillar verkligen vad vi sett i loppets drag. Det är knallform och tränaren fortsatt mycket uppåt! Häng på!

V75-6 "Admiralen" är högsta hönset men lottningen har gjort det högintressant och grejar han verkligen detta. Det finns godbitar att finna på DD-spelet. Snacka om odds!!

V75-7: Hemmapubliken vill se Makethemark lugga Propulsion på segern och får vi se det stora genombrottet för Petri Salmelas stjärna i kväll. Här ges klara besked!