Vinner Propulsion (bilden) på nytt, eller är det dags för Makethemark? Missa inte chansen att köpa Travtjänstens V75-tips till Boden för endast 49 kronor (ord. pris 149 kr)! Våra Norrlandsgubbar har jobbat hårt med omgången och hittat flera vassa drag - det är läge att ta rygg! Tipset avser Rank och Spel-produkten med ranking, analyser samt spelförslag. Obs! Detta är spelinformation, inte ett andelsspel. 

V4 Åby

Första start 20 Aug 12:20

V4-1: Stall Goop har ett nyförvärv i treårige 7 ARAMIS BAR. Inte startat i Sverige tidigare, men har seger på Vincennes i raden. Hur hantera honom från spår långt ut på vingen?

V4-2: Lugauers "snackhäst" 4 KNOWLEDGE'EM gick strålande bra efter galopp redan i debuten. Bara varit sämre än trea en gång så här långt, men inte alltid övertygat på oss... Hur löser vi detta?

V4-3: Ivana, Rut, Grace eller Fanny? Eller någon annan i detta stolopp? Lirarna verkar dock på det klara med att det är Ivana som är namnet för dagen, frågan är om vi är av samma uppfattning?

V4-4: 9 GET READY ON TOUR hade två raka segrar innan han senast kämpade på snyggt som trea i V75 efter en jobbig resa. Inte så tokigt läge här och måste väl ha riktigt bra vinstchans, eller?