Skip to Navigation

Eftersnack-V75 Solvalla Elitloppshelgen

Shadow Gar (foto Lars Jakobsson, Kanal75) imponerade stort när hon blåste till dem i Lady Snärts lopp i en visslande avslutning - vilken bössa! 

Uppohoppa vann V75-2 i tankad stil via starka sista 800 och Örjan var mycket nöjd med hästen efter loppet. Rushmore Face höll tappert som tvåa.

Klass I-finalen till Niagara Broline som avgjorde säkert från rygg ledaren. Dream Lane har höjt sig i "biken" utan skor och spurtvann Diamantstoet och i V75-5 var Queer Fish vara bäst där flera av de betrodda kom bort. 

Aron Palema var vår stora spelidé och vi ett mycket starkt slutvarv avgjorde han säkert över upploppet för en duktig Moni To Spare. Det löste sig bra för Sauveur i Harpers, men vinner man på världsrekord behöver man inte be om ursäkt.

På V75 fick vi nöja oss med ett gäng femmor (11.653 kronor i netto på det reducerade förslaget), men DD var desto bättre med 12.646 kronor i totalt netto. 

Timoko och Björn Goop (bild MA, Kanal75) vann Elitloppet efter en pangstart till ledningen i finalen och lätt undan. Timoko, en riktig champion och Björn fortsätter att imponera i sulkyn. Bold Eagle svarade för en makalös prestation i försöket, men det satt i benen till finalen där han inte kom till i loppet.

Det blev favoritbetonat på V75, men även på söndagen blev DD bra för oss. Umaticaya och Love Matters var båda tipsettor med totalt 9.832 kronor i DD-netto. Lägg därtill fredagens lunchsuccé med 103.608 kronor i V65-netto så kan vi och våra kunder summera en riktigt bra spelhelg på Solvalla. Videokullen bar frukt då bl.a. Alessandro Gocciadoros hästar hade imponerat på oss - hårt jobb lönar sig!

Nu laddar vi för V86 på Boden på onsdag. Vår "Norrlandsman" är i toppform och är taggad inför omgången. På lördag är det V75 på Mantorp som gäller, kryddat med jackpot, och i vår podcast bjuder vi på mer utförligt eftersnack från helgen samt två tidiga speltips. Du lyssnar på "podden" här